Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/2343113 www.bgdnes.bg

Сашка прави магия на Дългия

Иво АНГЕЛОВ

"Дадох обет за сексуално въздържание и спирам с мъжете. Откакто не се отдавам на интимни ласки, се чувствам пречистена." Неочакваното признание пред "България Днес" направи легендарната фолкпевица Сашка Васева.

Изпълнителката, която е известна с провокативните си фотосесии и засуканите истории около себе си, е взела значимото решение като част от новата си визия на телевизионна водеща. Сашка вече няколко пъти успешно се изявява в "Шоуто на Слави", където има своя рубрика - "Часът на бясната". "Може да се каже, че в момента не съм на великденски или коледни пости, а на Славини", сподели изпълнителката на тоталния хит "Левовете в марки".

Реклама

Фолкпевицата се е погрижила не само за себе си, но и за популярния телевизионен водещ. Тя направила магия на Слави Трифонов, за да може най-накрая да вземе решението да се ожени. "Аз съм единствената, която си позволява да говори за сватбата на Слави. Мисля, че в шоуто му тази тема е забранена и сценаристите му не смеят да се шегуват. Аз нямам проблеми с женитбата и затова го омагьосах да мине под венчилото. Не знам какво е неговото мнение за бъдеща сватба, защото това си е лична тема и не съм я засягала", добави Сашка Васева. Отношенията между двамата се обърнаха на 180 градуса само за няколко дни. Първоначално тя го заплаши със съд, тъй като Трифонов си позволявал да прави скечове с нея, а тя искала да избяга от публичното пространство. Впоследствие Сашка прости на Слави и дори започна да се изявява в неговото предаване.

Тя се похвали, че появата й по телевизията предизвиквала истински фурор сред зрителите. Нейно проучване показало, че хората предпочитали да гледат нея вместо изцепките на хората в къщата на "ВИП брадър". При последното си участие в четвъртък миналата седмица тя дори надминала по рейтинг излъчването на мача на "Лудогорец" срещу "Динамо" (Загреб) в Лига Европа.

Съвсем наскоро тя отново зашумя около себе си, след като си пусна сама в публичното пространство нейни голи фотоси, на които се виждаше новата й татуировка - буквата S. "Снимките са истински. Татуировката не е посветена на Слави Трифонов, а е първата буква от моето име. Татуса си го направих в Перник. Аз съм ексхибиционистка и обичам да се показвам. В действителност не съм сексфурия, а обичам уединението в природата", коментира Сашка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама