Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/2438460 www.bgdnes.bg

Мила и Ащън вдигат кралска сватба

Кралска сватба вдигат догодина Ащън Кътчър и Мила Кунис в двореца „Кенсингтън“ в Лондон.
Звездната холивудска двойка е заедно от една година и вече крои планове за пищна венчавка, и то в имение на английското кралско семейство.
"Двамата много харесаха сватбата на принц Уилям и Кейт и искат нещо подобно да направят за себе си. Идеята да минат под венчило на историческо място като замъка на крал Уилям III Орански им допада неимоверно", твърди техен близък пред в. "Дейли стар". За целта Мила и Ащън са впрегнали връзките си с принцеса Беатрис, която е тяхна близка приятелка. Внучката на кралица Елизабет ІІ обещала на актьорите, че ще се застъпи пред баба й да им отстъпи резиденцията на кралското семейство за един ден. Единственият проблем пред мечтата им е Деми Мур. Официалната съпруга на Кътчър все още отказва да му даде развод по взаимно съгласие и да му позволи да се ожени за доста по-младата от нея Кунис. Посветени в сложния казус изтъкват, че раздялата ще бъде финализирана съвсем скоро, след като звездата от "Двама мъже и половина" приел да плаща огромна издръжка на Мур.
"Той няма търпение да се отърве от Деми и да предложи брак на Мила", казва източник пред "Дейли мейл". Според таблоида вече било подписано споразумение как да разделят имуществото и парите си на обща стойност 94 млн. британски лири, което е последното препятствие пред започване на подготовката за кралската сватба.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама