Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/3454768 www.bgdnes.bg

Синът на Батков с кола за 200 бона

С кола за 200 хиляди лева се е уредил синът на Тодор Батков, видяха топпапараците на "България Днес". Друго си е да имаш заможен баща...
Новият автомобил на Тодор Батков-младши е суперспортният "Нисан" GT-R, който разполага с 3,8-литров двигател с шест цилиндъра. Мощността е чудовищна - над 500 конски сили. За сравнение - спортните "тройки" на беемве са по 150 коня и яко хвърчат. А този "Нисан" направо ще излети.
Скоростомерът му е електронно ограничен на 315 км/ч, а от нула до сто вдига за смешните 2,8 секунди. Колата е последен писък на автомобилостроенето и е фрашкана със системи за сигурност, удобство и чиста гъзария. Разполага със системи за антиблокиране на спирачките, за контрол на сцеплението, задният диференциал е механично блокируем, има си въздушни възглавници за всички места... Заради спортния дух на колата във вратите са вградени стоманени защитни тръби, а стъклата са тонирани с UV защита. Аудиосистемата е от висок клас - да може младежът да дъни яко любимите си парчета.


Първата реакция на човек, когато види 20-годишен младеж зад волана на такава кола, е негативна. И нормално - толкова много джигити причиняват катастрофи и сеят смърт на пътя, че не е истина. За разлика от болшинството неадекватни шофьори Тодор Батков-младши се държи възпитано и културно на пътя. Поне пред обективите на "България Днес", де. Иначе с толкова мощна кола човек винаги е изкушен да я "изпържи" докрай.
Шофьорските умения на сина на адвоката и футболния деятел се дължат на страстта му по картинга - той е състезател. Запалил се по малките болиди съвсем случайно, след като направил няколко кръгчета с приятели. Постепенно започнал да участва в аматьорски състезания, а после се записал и в професионален клуб.
Синът на Тодор Батков, който учи психология в Англия, бе сам в колата, без гадже. А преди година се движеше в компанията на една мадама - двамата ходеха по мачове на "Левски", по кафета... Нищо, с тази кола толкова много мацки ще свали, че свят ще му се извие.


Батков обаче не е луд да повери толкова скъпа кола на сина си, без да му прикачи охрана. Плътно зад "Нисан"-а се движеше черна лимузина "Ауди", в която двама гардове вардеха сина на адвоката.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама