Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/3485603 www.bgdnes.bg

Щерката на Фатик купонясва в Барселона

Студентката в НАТФИЗ Александра Тюркмен не си пилее времето в учене, а вършее из целия свят. Поредната дестинация на щерката на митичния бандит Фатик е Барселона, видя "България Днес".
Богатата наследница се отдала на бурни фиести и обикалянето на марковите бутици в испанския град, разказват приятели на девойката. Тя решила да посрещне Баба Марта заедно с приятеля си, съчетавайки романтичния уикенд с рождения си ден, който бе миналата седмица.
Злите езици твърдят, че месечната издръжка на Александра заковава солидната сума от 8 - 10 бона на месец, като това били само парите, необходими на лъскавата красавица за дребни харчове - дрехи, гримове, суши барове и от време на време някой уикенд в чужбина.
За романтичната екскурзия до Барселона щерката на Фатик се бръкнала по-дълбоко. Попаднала в Меката на марковите парцалки, тя денонощно обикаляла и неуморно се трудила да изпразни банковата си сметка, разказват нейни приятели.
Компания по време на модния воаяж й правел новият мъж в живота й, твърдят запознати. След кратката си и бурна любов с актьора Явор Бахаров сега щерката на Фатик ревностно крие самоличността на гаджето си. На нито една снимка няма и намек за силното му присъствие, но близки до щерката на Фатик се кълнат, че именно две силни мъжки ръце са носили тежките торби с покупки на милионерската наследница.

Явор Бахаров:
Да ти го на*укам!

След няколкомесечна авантюра преди година с актьора Явор Бахаров страстите все още не са утихнали, научи "България Днес". Навръх празника на влюбените - 14 февруари, младият плейбой брутално коментира под купонджийска снимка на Александра във Фейсбук - "Да ти го на*укам". Милионерската наследница не му остана длъжна и му затвори устата с репликата "Не струваш!".

Маргарита ПЕТРОВА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама