Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/3495799 www.bgdnes.bg

Жената на Баретата НА ДИЕТА

Снимки: "България Днес"

Баретата се тръшна на легло с висока температура - събори го страшният грип, който върлува вече трети месец. Добре че до него в тези тежки болнични дни е вярната му жена Калина.


Топпапараците на "България Днес" я изловиха през уикенда в столицата. Властната съпруга на Златомир се бе юрнала на пазар - отскочи до денонощния квартален супермаркет. Тя трябваше да вземе необходимите продукти, за да приготви на осъдения на първа инстанция наркобос пилешка супа. Той бил сериозно отпаднал и имал нужда от горещи течности.
Според запознати Баретата вече бил изкарал един път грипа, но заради отслабения му имунитет в момента отново е на легло. Организмът на бившия командос е загубил защитните си способности заради многобройните операции, които Златомир Иванов преживя, след като на 29 януари миналата година беше прострелян с 4 куршума пред входа на Съдебната палата.


Грижовната Калина напазарува каквото й трябваше за супата, но не излезе веднага. Завъртя се край щанда с диетичните храни. След покушението на съпруга си тя ударно качи 5 килограма от стреса, на който бе подложена. Това бе доста нетипично за нея, тъй като е инструкторка по аеробика и дълги години тренира усилено.
Калина престана с тренировките след атентата срещу съпруга си, защото трябваше да поеме делата на легалния бизнес на Баретата - дружеството "Група Елит".
Както се вижда от снимките, Калина все още се вози на лъскавия си джип "Мерцедес", чиято цена е над 100 хиляди лева. Даже сама го шофира. Калина не се е разделила с двуметровия си бодигард, който зорко бди над нея дори когато е на пазар.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама