Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/3816839 www.bgdnes.bg

Сърцето на Полтроу пълно с любовници

Носителката на "Оскар" Гуинет Полтроу и фронтменът на "Колдплей" Крис Мартин се развеждат след 10 г. брак.
Новината за раздялата е оповестена лично от Гуинет на нейния сайт, където написа: "Със сърца, изпълнени с много тъга, решихме да се разделим." В емоционалното и донякъде странно изявление, наречено "Съзнателна раздяла", Полтроу признава, че с бащата на двете й деца са прекарали повече от година в борба да спасят брака си. Постоянните изневери на 41-годишната изящна блондинка най-после прелели чашата, поради което музикантът решил да се изнесе от семейното гнездо. Положението станало нетърпимо през последните месеци, когато бившата годеница на Брад Пит бе замесена в две тайни афери. През ноември миналата година сп. "Венити Феър" обяви на първата си страница, че Полтроу има романтична връзка с милиардера Джеф Софър, който е съпруг на супермодела Ел Макферсън. Авторитетното издание се позовава на близки на актрисата, които били наясно със забежките на Гуинет. Аферата се случила през ноември 2008 г., след парти в Маями за откриването на хотела на Джеф "Фонтенбло". В статията се твърди, че звездата е останала целия уикенд в хотела и по-точно в стаята на женения мъж, след което е отишла на неговата яхта. Говорител на кльощавата британка отрече писанията и го обяви за лъжа. Въпреки това съмненията за разюздания живот на майката на две деца остана.
Само преди един месец таблоидите от двете страни на океана съобщиха за новото похождение на Полтроу. Слуховете забъркаха жената на 37-годишния Крис Мартин с адвоката Кевин Йорн, който загубил ума и дума по русата поданичка на Нейно величество. Пиарите на актрисата отново опитаха да замажат гафа, като обявиха, че тя и Кевин имат само бизнес отношения, но за всички в Холивуд бе ясно, че един от най-стабилните допреди година бракове в гилдията е пред разпад.
"Работихме усилено повече от година, част от нея заедно, част от нея поотделно, за да видим какво може да се получи между нас и стигнахме до заключението, че въпреки че се обичаме много, трябва да се разделим", написа Полтроу в сайта си. Двойката е заминала за Бахамите заедно с децата си Епъл (9 г.) и Моузес (7 г.), преди съобщението да бъде публикувано на сайта. То е подписано "С любов: Гуинет и Крис". Палавата носителка на "Оскар" за изпълнението си във "Влюбеният Шекспир" и световноизвестният рок музикант се ожениха на тайна церемония в Мексико през 2003 г. и през по-голямата част от 10-годишния им брак се стараеха да не бъдат снимани заедно, за да запазят личния си живот от медиите. Това обаче вече ще бъде невъзможно предвид шумния развод, който им предстои, и очертаващата се битка за попечителството на децата и подялбата на авоарите, бижутата и огромното имущество, закупено по време на брака. Двойката притежава няколко атрактивни имоти в САЩ и Англия, чиято цена е около 50 млн. долара.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама