Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/3891079 www.bgdnes.bg

Бойко тайно се сгоди

 Честит празник!

Бойко тайно се сгоди

Трескавата подготовка за евроизборите не е единствената тръпка в редиците на ГЕРБ. Лидерът Бойко Борисов стяга пищен годеж в най-близкото си обкръжение с холивудска дива. Това разказаха за "България Днес" приближени на бившия премиер от родната му Банкя.


Избраницата на Борисов е една от най-красивите и желани жени на планетата, споделят щастливи депутати от партията. Това е холивудският секссимвол Памела Андерсън, която има заигравка с Генерала още докато беше премиер, признаха близките на Борисов. Преди две години русата спасителка постави лидера на ГЕРБ на първо място по сексапил сред още седем мъже. Това бе и последната мисия на русото изкушение в българското издание на "ВИП брадър", където тя участва.

Реклама


"Наистина много хубав премиер, много хубав", повтори с нега в очите силиконовата блондинка, като подреди футболния секссимвол Димитър Бербатов далеч след Генерала. После нажалена напусна шоуто и родината ни, като остави само мокрите сънища на зрителите.


Впечатлен от интереса й, Борисов бързо наредил на хората си да проучат дали красавицата има сериозен мъж до себе си. След като се оказало, че Памела е свободна, двамата с Борисов започнали романтична връзка в интернет. Заради хубавицата всъщност Генерала си направил и профила във Фейсбук, за да може Памела да вижда колко е харесван и популярен в родината си, издадоха от ГЕРБ. Двамата дори тайно се срещали в САЩ, където Борисов пътувал под предлог, че иска да види щерка си Венета, която от години живее там с майка си Стела - първата и единствена съпруга на Борисов, издадоха депутати.


След като и двамата се залюбили, Памела намекнала, че ще е доволна да заживее в къщичката на Борисов в Банкя и изостави лъскавите си имоти в Бевърли Хилс. Така лятото след вота Борисов планирал пищен годеж с красивата блондинка.

 "Радваме се много, стига е тичал по партийни дела, всичко сам да върши. Трябва му женска ръка. Памела ще се научи да върти къщата, картофи ще се научи да копае, с кучетата му ще се занимава. Тя е мила, той много я хвали, чудна двойка ще бъдат. Даже се пошегува, че ще пробва да я научи да яде филийки с мас. Тя е земен човек, ще му пасне идеално", греят в ГЕРБ.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама