Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/3902643 www.bgdnes.bg

Лесбийки по холивудски

Холивудски лесбийки карат щура ваканция в Мексико, без да им пука въобще за дебнещите папараци.

Топмоделът Кара Делевин и актрисата Мишел Родригес се отдават на горещи ласки по плажовете на курорта Канкун. 21-годишната британка и 35-годишната американка отдавна не крият любовта си, но последните снимки могат да изчервят и най-либералните фенове, пише таблоидът "Дейли мейл".

Реклама

Блондинката Кара и брюнетката Мишел не спират да се опипват, а почти през цялото време във водата не отделят устни една от друга. Сексапилната Делевин, по която въздишат милиони мъже, се носи по монокини на карибския бряг и изглежда изцяло погълната от мисълта за партньорката си, а по-голямата с 14 години Родригес се държи като кака и загрижено се суети около младото си гадже.

Мишел, която участва в кинохитове като "Бързи и яростни", "Заразно зло" и "Аватар", заби Кара в края на миналата година и оттогава често се появява по светски мероприятия с нея.

Двете шашардисаха пуританите по време на баскетболен мач в Калифорния през януари, когато дойдоха видимо дрогирани. ВИП лесбийките се блещеха и лигавеха с език, докато в един момент направо не заспаха на трибуните.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама