Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/3960752 www.bgdnes.bg

Проф. Вучков: Тежи ми, че нямам деца

Тежи ми, че нямам деца. Това призна проф. Юлиан Вучков в предаването „Жените говорят” по TV7.

Той сподели, че много би искал да има деца. Професорът, обаче, се страхувал да не го сполети съдбата на майка му. Тя се омъжвала и развеждала два пъти, а като дете Вучков преживявал това много тежко.

Реклама

Той описа биологичния си баща като много ограничен човек, който никога не е стъпвал в театър. Вторият му баща също бил „брутален” и неприятен тип. Затова професорът много се страхувал да не се ожени за жена, която не обича наистина, и с която да му се наложи да се раздели. Той не бимогъл да понесе неговите деца да страдат от разводи по същия начин като него.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS

„Чак на 70 години срещнах Диана. С удоволствие бих имал деца от нея, но вече е късно и за мен и за нея”, каза професорът. За сметка на това той е запазил много от детското у себе си.

„Съжителството с моята приятелка Диана е истински роман, достоен за пиеса”, разказа професорът. Оказва се, че той се запознал с половинката си преди много години, когато баща й – поетът Атанас Душков, му бил съсед.

„Бях на 37 години, когато бащата на Диана ме срещна и ме запита защо още ергенувам. После каза, че може да ми намери жена и ме покани на гости да се запозная с 19-годишната му дъщеря. Спомням си само как тя влезе във вестибюла ослепителна, като самодива, изгледа ни, кимна презрително, обърна се и напусна. Това беше. Чак през 2004 г., един ден влязох в книжарницата на ВИТИЗ и съзрях една много хубава жена на 40-50 години. Заговорихме се и постепенно разбрах, че с мъжа си живее само като със съсед, дори не си говорят. Сега вече сме заедно сме от много време, а аз късно разбрах, че тя е онова 19-годишно момиче, което ме плени навремето”, сподели проф. Вучков.

„Диана ме ревнува жестоко, патологично, безпричинно. Въпреки всичко, аз съм много щастлив, най-после намерих жена, която чувствам като мое продължение. Боли ме, само като си помисля, че с нея може да се случи нещо лошо”, откровен беше професорът.

„Сексът е в основата на любовта и приятелството. Хората дори да си омръзнат след дългогодишна връзка, споменът, че навремето страстно са се любили, ще им държи влага, ако се обичат истински”, категоричен беше Юлиан Вучков.

Реклама
Реклама
Реклама