Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4009261 www.bgdnes.bg

Диляна Попова се омъжи - ГАЛЕРИЯ

 СНИМКИ: Владимир Стоянов и Николай Минчев

 

 

Диляна Попова се омъжи! За изненада младоженецът не е Асен Блатечки, с когото тя има връзка.


 Актрисата и модел каза "да" на своя колега Юлиян Вергов...
Това се случи на снимачната площадка на сериала "Революция Z". Екранната героиня на Диляна - учителката по физическо Маринова, изживя бурен любовен роман с персонажа на Вергов - Савов. Двамата се залюбиха още в първите епизоди, но минаха през доста перипетии, преди да стигнат до олтара.
Савов се оказа женкар, а секси учителката Попова имаше сериозни проблеми с алкохола.
В новия сезон, който все още не е тръгнал на екран, любовта им ще достигне своята кулминация.

Реклама


Целият снимачен екип се беше събрал за снимките преди ден пред Обредния дом в столичния квартал "Мусагеница". "Булката" обаче закъсняваше и това изнерви останалите актьори. На Диляна й се наложи да мине да шофира през най-задръстените участъци на София, за да стигне до снимачната площадка. Бързането я принуди да направи няколко нарушения с джипа си, но все пак стигна благополучно.
Въпреки че сериалът работи с едни от най-известните родни стилисти, Попова сама си донесе булчинската рокля. Тя облече набързо небрежния си бял тоалет и застана до Вергов.


На церемонията присъстваше и Георги Кадурин. В сериала той е директор на училището, в което преподават младоженците. Стефка Янорова, която играе учителката Пешева, също присъстваше на сватбата.
Засега една от най-красивите българки - Диляна Попова, каза "да" само на екран. Заради снимките на сериала тя излезе от нелегалност. Диляна се покри, след като връзката й колегата Асен Блатечки излезе наяве. Бурята от събития в личния й живот я изолира дори от най-добрите й приятелки.


На снимачната площадки никой от екипа не посмя да я попита дали наистина дели покрив с актьора и ще има ли сватба и в реалния й живот.
Сигурно е обаче, че Диляна не е бременна. Макар да се появи с широки дрехи, ясно се вижда, че моделката не е наддала и 1 килограм.
Новината за любовната връзка на Диляна и Блатечки е изненада за колегите им. Те се запознават още на снимачната площадка на "Стъклен дом". Екипът, който прави „Революция Z“ е същият, който снима и "Стъклен дом".


"Заговори се тогава, че Диляна и Асен имат нещо, но никой не е усетил искри между тях. Той често говореше и за жена си Катерина, която е режисьор. Дали още оттогава са заедно, само те си знаят", коментира екипът на сериала. Тогава двамата дори написаха официално писмо до медиите, в което отрекоха връзката си.
"Смеем се над това, което писаха за нас. За съжаление хората вземат всичко на сериозно", коментира тогава моделката.


"Категорично заявяваме, че "тайната връзка" между нас е абсолютна измислица. Отношенията между нас са единствено и само приятелски и строго професионални", допълни и Блатечки.
По същото време Попова има сериозен приятел, когото пази в тайна, но твърди, че иска да бъде баща на децата й.


„Щастлива съм с човека до мен. Дава ми всичко, от което имам нужда. Да се чувстваш обичана и да обичаш, приятелство, доверие. С него получавам сигурност и спокойствие, така че бих могла да създам семейство с този човек“, изповяда през 2012 година Диляна. Тогава тя призна, че много иска да стане майка.
 Сякаш обаче Диляна е пророкувала бъдещето си и любовта с Блатечки.
"Ще те обичам цял живот завинаги, докато смъртта ни раздели“ е лъжа. Никога не знаеш какво ще ти се случи - дали няма да срещнеш след това истинската любов", предсказа бъдещето си моделката.
Засега нито Диляна, нито Блатечки са потвърдили официално връзката си, но не я и отрекли. 

Реклама


Зарязва Таки заради Дичо

Диляна Попова винаги е признавала, че голяма й любов е певецът Дичо. Най-трудният период на красавицата е именно раздялата им, след като музикантът се изнася от общото им жилище.
 "След това изгубих надежда, че ще се влюбя отново. Спрях да вярвам в истинската любов", жалва се актрисата. Преди Дичо Диляна има любовна авантюра със сочения за наркобос Таки. Тръгва си от него, защото не го обича и иска истинска любов като тази с Дичо.

Асен остави жена си след 14 години

Асен Блатечки се раздели с половинката си Катерина, след като живяха 14 години без подпис. Двамата имат и дъщеря Катерина. Малко преди раздялата жена му признава, че не го ревнува от фенки, а клюките за връзката му с Диляна Попова не я интересуват.

Реклама
Реклама
Реклама