Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4161043 www.bgdnes.bg

Горчиво! Преслава с пръстен за ЧРД

Фолкпевицата чукна 30 с неочаквана изненада от Бирмата

Фолкпевицата Преслава чукна 30 с пръстен на ръката!
Вчера изпълнителката празнуваше 30-годишния си юбилей в компанията на своя любим Бирмата. Преслава настоявала да отмени всичките си участия за вечерта, за да изкара празника в компанията на бизнесмена.

Въпреки че не подлагала на съмнение подмятанията на познати, че ще получи поредния скъп подарък от своя любим, Преслава била повече от изненадана от малката луксозна кутийка, която Бирмата тържествено й връчил. Певицата останала безмълвна, когато скъпарското бижу блеснало на ръката й.

Реклама


Според близки до изпълнителката през последните седмици Преслава била депресирана от предстоящия юбилей. Както всяка суетна жена, фолкаджийката се тревожела от следите на времето. Годинките започнаха да й личат, откакто изпълнителката отслабна драстично.


Засега Преслава упорито мълчи дали пръстенът на ръката й е годежен, или просто е много скъп подарък, но без символика.
Преси вече дори не крие, че мечтае за съдбоносното бижу. Изпълнителката наскоро бе уловена в магазин за сватбени рокли. Това още повече провокира слуховете, че е на една крачка от мечтаната сватба.


"Готова съм напълно за това събитие" - споделяла изпълнителката пред свои близки.
Бирмата и любимата му не бързали още за бебе. Искали всичко да е в реда на нещата и може би след сватбата ще започната да работят за наследник.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама