Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4167399 www.bgdnes.bg

Николета бяга при Слави

Николета Лозанова е търсила спешна среща със Слави Трифонов, твърдят източници, близки до водещата. Тя се надявала да получи рубрика в шоуто на Дългия, но засега удряла на камък. Въпреки това Божинова не се отказвала от идеята си да се пробва при Трифонов. Николета е в паника от новината за обявена несъстоятелност на ТВ7. Само допреди седмици моделката била сигурна, че предаването й ще има втори сезон наесен, а тя ще продължава да прибира месечна заплата от 20 хил. лева. След последното развитие на ситуацията тя не знаела какво да прави. Възможността да си стои вкъщи и да разчита на заплатата на мъжа си от "Левски" не се виждала най-добрата опция за Николета. Тя се надявала ако не в самото шоу, Слави да я уреди с връзките си някъде другаде. Дори Валери Божинов бил впрегнат за каузата. Той също трябвало да звани на познати и да търси работа на жена си.

В самото "Шоу на Слави" не знаеха за мераците на плеймейтката да се намърда при тях. След като разбрали за възможността Николета да им стане колежка, голяма част от мъжкия екип на шоуто бурно изразили съгласието си. Недоволна от подобна ситуация обаче ще бъде гаджето на Слави Мартина, която едва ли ще е много щастлива, ако мацка златотърсачка като Николета цъфне при изгората й.

Реклама


Съвсем доскоро плеймейтката не подозираше какво й предстои. Тя дори се похвали пред зрителите си, че излиза във ваканция, но скоро ще се върне на екран.
"Това беше всичко от първия сезон на "Поверително". Горда съм, че аз и екипът ми превърнахме предаването в най-гледания телевизионен таблоид тази година. Отивам да събирам тен по екзотичните плажове, но не и папараците ми. Те ще работят цяло лято, за да може през септември да се завърнем ударно в тв ефира!", самонадеяно обяви Николета. Думите й обаче не били съгласувани с нито един от шефовете й в ТВ7. Само ден след като публично се похвали колко добра водеща е, Николета научи лошата новина.

ТВ7 официално обяви несъстоятелност. Медийната компания заяви, че сътресенията с Корпоративна търговска банка са се отразили и на нейните финансови възможности и не може да продължи да функционира. По тази причина телевизията излиза в несъстоятелност и поиска от съда да обяви, че компанията е неплатежоспособна.
От телевизията казват, че засега работният процес ще продължи нормално, но в медията вече знаят, че промени ще има. Николета Лозанова и нейното предаване "Поверително от NL" е сред първите, които ще отпаднат от програмната схема. Бюджетът на тв таблоида е прекалено голям, а висок рейтинг няма. Плеймейтката обаче не иска да се раздели толкова лесно с ролята си водеща. Божинова вече крои планове как да се трансферира в друга медия. Най-голямата й цел е да свали конкурентката й Венета Райкова от ефир и да отиде на нейно място. Според хора от Нова телевизия това не е невъзможно. На самата Венета вече й е тясно в „Нова“ и прави всичко възможно да отиде в Би Ти Ви.

"Венета е близка с Павел Станчев, така че ако наистина реши, той ще я вземе. Тогава часът на "Горещо" остава празен", обясняват хора от медията. Николета не разчита само на това. Амбициозната силиконка е готова на всичко, за да е на екран. Нейни близки издават, че тя се опитва да пробие и в Ви Ти Ви. Целта й е първо да си уреди среща със Слави Трифонов, който да я лансира в шоуто си.
"При него се изявяваха Мис Крокодил - Антония Петрова, и Венета Харизанова. Мен ли няма да вземе", убедена е Лозанова.

Каква ще й е съдбата още не е ясно, но дните й в ТВ7 са преброени.

Вече от няколко седмици се знае, че черни облаци са надвиснали и над продуцентската компания на Иван и Андрей "Междинна станция". На официална среща с екипа преди дни шефовете са обяснили на голяма част от хората да си търсят нова работа от есента. Опосумите правеха най-скъпите предавания в телевизията. "Къртицата" и "Музикална академия" имаха бюджет от милиони левове, но почти никаква възвръщаемост. Съботно-неделният блок "Жените" най-вероятно също слиза от екран. Иван и Андрей засега категорично отказват да коментират бъдещето на фирмата си. Те продуцират предаването на Марта Вачкова по БНТ и най-вероятно от есента ще се опитат да пробият именно в националната телевизия.

Бъдещето на Карбовски е още по-мъгливо. Телевизионерът се раздели с жесток скандал с бившите си шефове от "Телеман" и няма връщане назад към „Нова“, където беше доскоро. Други външни продукции в ТВ7 ще се спасяват поединично. Най-големи шансове в друга телевизия има шоуто "Следващият, моля" с Башар Рахал. То е с висок рейтинг в ТВ7 и не толкова раздут бюджет.

Не се знае и какво ще стане със сериала "Връзки" с Михаил Билалов. Бюджетът на 12-серийната продукция е от 1 млн. лв., но дали ще стигнат парите не е ясно.
Крахът в ТВ7 породи злорадството на кадри от други медии. Много от звездите, които не се трансфериха в медията въпреки предложените им огромни заплати, са доволни. Гала отказа заплата от 25 хил. лева на месец. Разследващият журналист на „Нова“ Васил Иванов също е доволен, че не се премести.

Реклама
Реклама
Реклама