Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4167466 www.bgdnes.bg

Фолкпевецът Константин: Ще застрелям крадеца!

Иво АНГЕЛОВ

"Заредил съм си пистолета и вече чакам следващият крадец да ми влезе в къщата. Имам чувството, че живея във "ВИП брадър" и ме следят - като вляза в едната стая, и обират другата. Прежалих откраднатите неща, но не е приятно крадци да влизат в дома ти, особено когато има малко дете."

Това заяви пред "България Днес" фолкпевецът Константин, който преживя поредица от обири в къщата си в полите на Витоша. На няколко пъти апаши влизаха в луксозното му жилище, като дори не се притесняваха, че по това време Коцето, съпругата му Надя и дъщеричката им Мариана са си вкъщи.

Реклама

"Мисля си направо да им извадя ключове на крадците и да си влизат спокойно в дома ми", заяви с чувство за хумор Коцето. Той призна, че вече не държи никакви ценности в дома си, като е оставил единствено няколко телевизора. Заради сигурността на жена си и детето той ходи със зареден пистолет и допълва, че тренира на стрелбища, за да е точен, ако се наложи да натисне спусъка.

Коцето разкри още, че в клипа на най-новата си песен, която ще бъде промотирана днес по телевизия "Планета", е снимал Николета Лозанова. "Тя е невероятна жена. Каквото и да кажа за нея, ще е малко. Честно казано, не знам как се получи да участва в клипа ми - моята пиарка се разбрала нещо с нейната пиарка. Отивам на снимки и гледам, че Николета е там. Много приятно се изненадах, защото Николета е нещо уникално", разказа изпълнителят на "Твърде късно".

"Обожавам всичките превъплъщения, които имам пред обектива! Фотосесиите и заснемането на "Поверително от NL" са ми огромна страст, но и реализирането на видеоклипове не по-малка! Предстои да видите много скоро", заяви Николета.
В клипа компания на Лозанова ще правят още 20 разголени момичета, като някои от тях са част от персонала на дискотеката на Коцето в Студентски град. Роля във видеото ще има и братът на фолкпевеца Борис Дали, който е близък приятел на Константин. "Римите в припева пък са написани от рапъра 100 кила, който искаше да се разграничава от чалгата, но за мен го направи. Успя да римува "майка", "таратайка" и "утайка". Голям хит ще стане, усещам", каза още фолкпевецът. Той разкри, че в песента ще възпее първокурсничка, която заживява в Студентски град и се отдава на удоволствията в кампуса.

Накрая Коцето не пропусна да призове хората да не се поддават на паника около банковата истерия. "Нека хората да не вярват на слухове. Аз съм спокоен за парите си, защото знам, че са на сигурно място. Дори ще отида да внеса, но няма да тегля. Всички трябва да се успокоят и да не се поддават на подобни неверни внушения", коментира Коцето, който призна, че има вяра на Първа инвестиционна банка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама