Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4171223 www.bgdnes.bg

Ето го БЕБЕТО на Яна и Петко

СНИМКИ: "БЪЛГАРИЯ ДНЕС"

Уникални снимки единствено за читателите на "България Днес"! Ето го бебето на Яна Акимова и Петко Димитров!


Невръстният Доминик, както се казва наследникът на танцьорката и чалга бизнесмена, бе изловен през уикенда от зорките ни папараци.
Вторият син на Петко (първото му дете е от Мария Игнатова, сегашната на Митко Рачков; тя роди момче на име Виктор) е едва на месец и десетина дни, но вече излиза на чист въздух.

Реклама


Семейството посети едно от заведенията на Петко в центъра на София, което вечерно време е бар, а през деня - кафе и ресторант. Родителите не се застояха много дълго, но все пак си поръчаха ядене - бяха прегладнели. Яна яде повече от мъжа си - родилката омете една салата, голяма порция месо с картофи, а накрая опука и спагети.
Петко се прояви като кавалер и чинно сервираше и отсервираше чиниите пред Яна. Носеше й вода, салфетки... След като се нахрани, танцьорката обърна внимание на малкия Доминик. Обиден от факта, че никой не се грижи за него, той започна да надава вой. Яна известно време го дундурка на ръце и успя да го успокои.


Преди да го положи обратно в детската количка, ясно се видя, че родителите хич не се стискат. На главата на Доминик имаше шапка "Бърбъри", модел на една от най-известните и скъпи британски модни марки. Само след няколко месеца Доминик ще е пораснал и излишно луксозната капела няма да му става. Кел файда за потрошените пари, но пуста му суетност...
Накрая, точно преди да си тръгнат, Петко и Яна си обърнаха внимание и един на друг. Явно още са много влюбени, защото се закачаха, бъркаха си по ушите и си мятаха многозначителни погледи.


Припомняме, че преди да се отдадат на любовта си, Яна и Петко участваха в един от сезоните на "Денсиг старс", където танцуваха заедно. Двамата дълго отричаха, че между тях има нещо повече от екранно партньорство и приятелство. После унижиха Орлин Павлов, бившия на Яна, пред очите на цяла България и вдигнаха пищна сватба в Панчарево, на която присъстваше целият роден хайлайф.

Гадже с Преслава

Преди да се задоми с танцьорката Яна, Петко не случайно имаше славата на плейбой. Той има син от водещата Мария Игнатова. Дори след развода си двамата останаха в добри отношения. Мария дори се появи на сватбата на Яна и Петко.
След раздялата си с нея Димитров залюби фолкпевицата Преслава. Двамата излизаха само няколко месеца, но бързо си омръзнаха. Най-драматичната любов на Петко бе с милионерската наследничка Ели Гигова. Двамата бяха пред сватба, но се разделиха. Според слуховете Ели го е хванала в изневяра и бързо си е събрала багажа.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама