Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4172887 www.bgdnes.bg

Коцето след 7-ия обир на дома му: Ще дам ключове на крадците

Певецът тренира стрелба с пистолета си, мерникът му станал много точен 

Иво АНГЕЛОВ

"Нека крадците да ми се обадят и да им дам ключове за къщата ми. Така ще могат спокойно да си влизат и да не се напрягат допълнително. Искам да ги улесня максимално, защото често идват вкъщи."

Реклама


Това заяви с ирония пред "България Днес" фолкпевецът Константин, чийто дом в тузарски столичен квартал беше обран за рекорден седми път само за няколко месеца.
"Влизането на крадци у нас отдавна не е новина. Дори не ми е проблем. Вече претръпнах и не го мисля толкова много. Тревожа се единствено за съпругата ми и дъщеричката ми, защото те приемат кражбите по-емоционално", сподели Коцето. Последният обир се е случил, докато Константин е бил на снимките за видеото към последния си хит - "Студентка". Преди месец, когато пък беше обран за шести път, той празнуваше именния си ден.


"Какво ли не ми взеха, крадците вече се чувстват като у дома си. Може би се изкушават, че Бояна и Драгалевци са кварталите на баровци, но аз не се вписвам, така че са попаднали на куц кон, както се вика. Не държа нищо вкъщи, има банки - там са ми парите", коментира изпълнителят.


По време на набезите на апашите Коцето и семейството му се разделят с бижута и дори с пистолета му. Певецът обаче отново има оръжие и заяви, че е с него по всяко време. Дори когато спи, Константин държи оръжието до главата си и е готов да посрещне всеки нагъл обирджия.


"Ходя по стрелбища да стрелям и съм станал доста добър. Мерникът ми е точен, така че нека крадците да го имат това предвид", добави фолкпевецът.


При една от кражбите изчезва и годежният пръстен на Коцето за жена му Надя. Затова певецът я изненадва, като й прави повторно предложение за брак. Коцето е категоричен, че втори брак няма да има, защото по закон те са си съпрузи. Замислят се обаче да врекат любовта си и пред Бог с църковна сватба.


С типичното си чувство за хумор певецът признава, че има нещо, което много го радва. Песента му "Студентка" само за 2 дни направи над 200 000 гледания в интернет и даде заявка за летен хит. В клипа, в който полуголи момичета се разхождат и купонясват край басейн, дейно участие има и Николета Лозанова.

Реклама


"Много съм доволен от участието на Николета, добре й се получават нещата. Направо ме стресна, като преметна един 4-метров питон на врата си и започнаха да си съскат заедно. Предложих й и тя да се съблече и да дойде до басейна, но нещо се намръщи и не съм я карал повече", каза още с усмивка Коцето.


"Разни хора ме набеждават, че съм си купувал гледания в интернет, за да става популярен клипът. Истината е, че не знам откъде да си включа компютъра, камо ли да правя такива интернет врътки", завърши Константин.

Реклама
Реклама
Реклама