Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4177391 www.bgdnes.bg

Преслава кръшка на Бирмата

Фолкпевицата Преслава за пореден път ще има сериозни проблеми с половинката си Жоро Бирмата. Самата изпълнителка не крие, че двамата са като куче и котка. Карат се и се ревнуват.

Този път виновна за скандала е Преси. Изпълнителката на "Пайнер" стъпи накриво и палува с друг мъж в басейн. Случката се разиграла преди дни в комплекс край Асеновград. Преслава отишла в закътан басейн със свои приятелки. Част от компанията бил и непознат мачо. В началото изпълнителката го представила на всички като добър приятел. През целия ден обаче гаджето на Жоро Бирмата не се отделяла от непознатия младеж. Двамата се държали във водата като тийнейджъри, които се свалят, разказват хора от комплекса.

Реклама


Само преди седмица, навръх рождения си ден, певицата опроверга слуховете, че се е разделила с Бирмата. Тя гостува в предаването на Гала "На кафе" заедно с майката на гаджето си, известна като Лидка Скалата. Двете споделиха колко добре се разбират.
"Виждам нещо от моя си характер в нея. Ако съм му ядосана на Жоро, ще й звънна на нея, за да й се оплача. Повечето пъти е на моето мнение", похвали изпълнителката свекърва си. Самата майка на Жоро Бирмата призна, че синът й е изключително ревнив и това пречи на отношенията му с жените. Точно затова не била сигурна в началото дали нещата между Преслава и сина й ще се получат.


"Единственото, което съм имала като притеснение, е това, че Жоро е много ревнив. Няма какво да си кривя душата и да лъжа, така си е. С нейната професия... го попитах: "Как ще стане работата?!". Не се бъркам, ако ме попитат, си казвам мнението. Аз заставам 90% на нейната страна, когато се скарат, и 10% на сина ми, въпреки че знам, че не е прав", разказва Лидия Станоева.
Преслава избягва да говори за половинката си, но е признавала колко сложни са отношенията им.


"Има любов, има привличане, но при нас е страшно! Ние сме като куче и котка. На ден правим по 2-3 скандала", каза преди време Преси.


"Има нещо, което ни държи. Трябва да преминем през тези трудности. Не сме се вкопчили в тази връзка. Това ни поднася Господ в този момент. Дори да искаме да се откажем, не ни се получава", коментира още Преслава. Заради острите си характери двамата често си правят напук и се дразнят. Затова приятелките на Преси подозират, че това е нейното отмъщение към Бирмата. Певицата не може да преживее, че докато тя пее нощно време по кръчмите, любимият й се забавлява с приятелчета. Тя самата дори не знае какви ги върши Жоро. Междувременно певицата е с постоянна охрана, която й е сложил Бирмата. Изпълнителката на "Водка с утеха" трудно се измъкнала от гардовете си. На ваканцията й край Асеновград обаче те не били на басейна и така певицата палува свободно.


Той се забърка с Ивена

Гаджето на Преслава - Жоро Бирмата, също дава доста поводи за ревност на половинката си. Преди няколко месеца той бе изложен в дискотека заедно с колежката на Преслава - Ивена. Двамата си разменяха палави погледи цяла вечер, а накрая се усамотиха в сепаре.


Петко и Цуни в нейното минало

Фолкпевицата винаги е криела мъжете до себе си. Официално е демонстрирала отношенията си само с Петко Димитров. Двамата имаха бурна връзка, но бързо се разделиха. След него Преси дълго време не оповестяваше мъжа до себе си. Клюките я свързваха с Коко Динев, но тя никога не е признавала да са имали авантюра. Малко преди да се влюби в Бирмата, Преси отиде на почивка в Дубай с плевенския бизнесмен Николай Маринов-Цуни. След като се завърнаха обаче, тя бързо прекрати отношенията си с него.

Реклама
Реклама
Реклама