Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4179414 www.bgdnes.bg

Ейдриън Броуди тайно на кръчма

Годеницата му Лара налита на бирата, той не близва алкохол

Надя ПАНКОВА

Звездата от "Пианистът" Ейдриън Броуди, който е в София за снимки със Салма Хайек, намери начин да се придвижва инкогнито. След като пристигна у нас и му се наложи да се снима с родни звезди като Сашо Кадиев, Броуди реши да стане незабележим, увери се репортер на "България Днес".


Заедно с годеницата си - модела Лара Лието, двамата посетиха известно столично заведение и дълго останаха незабелязани от гостите. Заради шапката с козирка, изтърканите маратонки "Найк" и късите панталони малцина се усетиха, че до тях вечеря един от носителите на "Оскар". Тоалетът на Лара също не беше по-различен. Вместо марковите рокли от червения килим красавицата бе с хавлиени къси панталонки, които не оставяха много на въображението, тениска и също като половинката си - прикриваща шапка с козирка. Тя обаче не успя да прикрие няколко обемни плика от модни магазини в столицата.

Реклама


Двамата избраха и странична маса, но въпреки това насред вечерята си бяха разпознати от група младежи, които започнаха да се бутат с лакти. "Ейдриън Броуди, той е", шушукаха те, но никой не се осмели да го доближи за автограф. Самият Броуди леко се намръщи, щом улови името си. През това време Лара коментираше размера на току-що сервираната порция пред Броуди, която бе доста внушителна. Докато моделът хапваше умерено, но наблягаше на бирата, Броуди не близна и капка.


Топактьорът подложи с обилна вечеря след салатено предястие, а част от мръвките в чинията си даде на ресторантска котка. Животното обиколи чинно масата на звездите, а Лара и Броуди полудяха и се нахвърлиха да мачкат животинката и да й хвърлят храна. През това време персоналът се суетеше около масата, тъй като няколко от сервитьорите също разпознаха "пианиста". Сред тях се заформи и пререкание кой да вземе касовата бележка от сметката, на която Броуди се разписа, тъй като плати вечерята с карта.


Въпреки че усетиха, че са разпознати, Броуди и Лара публично демонстрираха любовта си, като се целунаха и излязоха ръка за ръка от заведението.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама