Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4179476 www.bgdnes.bg

Снахата на Капка с друг мъж

СНИМКИ: "БЪЛГАРИЯ ДНЕС"

Бившата половинка на Волен Сидеров - Капка, явно ще трябва скоро да утешава сина си Димитър Стоянов. Съпругата на бившия евродепутат - Мариела, бе изловена от топпапараците на "България Днес" в тревожна близост с едър мачо.


Красивата Мариела, която дари Стоянов с дъщеричка Капка, отдъхва от семейния живот в столично заведение с мъжка компания. Неизвестният едър мачо и Мариела бъбреха на прохладна сянка, като пийваха кафе и дълго време не откъснаха погледи един от друг. От всичко личеше и че непознатият мъж е силно привлечен от Мариела, като не пропусна няколко пъти да я прегърне, а начинът бе далеч от приятелския, отбелязаха очевидци на двойката в кафенето.

Реклама


 Половинката на Димитър Стоянов не бе пропуснала и да се нагласи - модерна прическа на два цвята, летен маникюр в жълто и прилепнала рокля. Двамата с омаяния младеж дълго разговаряха, а красавицата пушеше цигара от цигара, докато кокетно се усмихваше на събеседника си. На раздяла двамата показаха дори прекомерна близост, след като дълго си разменяха целувки за довиждане. Въпреки това не можаха да се откъснат един от друг и разговорът продължи и на улицата. На изпроводяк Мариела остана да гледа свенливо с нежна усмивка в блесналия поглед, а мачото отпраши в друга посока.


Очевидци на срещата им коментираха, че Мариела носи халката си, която размени на сватбата си с Митко. Красавицата и бившият атакист не признават да имат проблеми в брака, а според близките им връзката им върви повече от чудесно. Преди броени дни двойката дори гостувала заедно на сватба на общ приятел, като Митко и Мариела не се отделили един от друг по време на цялото тържество. Двамата пристигнали и хванати за ръка, признават близки на двойката. Двамата и не пропускат да си пускат мили съобщения в социалната мрежа Фейсбук, да се шегуват един с друг и по нищо не личи неизвестният момък да е нещо повече от приятел на красивата Мариела, твърдят разпалено приятелите им. Преди време обаче се заговори, че двамата тръгнали към раздяла, но двойката категорично отсече, че това е безпочвен слух.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама