Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4181534 www.bgdnes.bg

Ирина и Иван се ожениха?

 

Водещата и опосумът вдигнали тайна сватба

Ирина Тенчева и Иван Христов са се оженили тайно. Двамата са искали дълго да мълчат за събитието, но халката проблесна на ръката на Ирина по време на светско събитие.


Според запознати двойката е взела спонтанно решението за брак и са споделили само на най-близките. Двамата са се оженили в чужбина в тесен кръг от хора. Без шум и бляскава церемония Ирина и Иван са се врекли във вечна вярност.
Телевизионната водеща и опосумът не носят халките си постоянно, за да не се набиват на очи, но по време на представянето на книгата, в която Тенчева има авторско участие, водещата си я сложила и тя веднага станала център на внимание. Пустата женска суета е издала ревниво пазената тайна на двойката.
От няколко месеца насам из светските среди се шушука, че продуцентът е направил романтично предложение на водещата, която е приела, без да се замисля. Според запознати с отношенията между двамата Тенчева е искала повече от всичко да стане законна съпруга на любимия си.

Реклама


Ирина отмъкна продуцента от бившата му половинка Вихра, когато започна като водеща в ТВ7. Блондинката така завъртя главата на Иван, че той моментално загърби семейството си, за да се вмъкне в постелята й.

Бориса призна за Андрей

Бориса Тютюнджиева проговори за отношенията си с Андрей Арнаудов. Любовната афера между двамата започна малко след края на "Къртицата" и в момента е в разгара си. След дълго мълчание моделката призна в последното си интервю, че продуцентът е любовта на живота й.


Въпреки че Бориса категорично изключва идеята за брак между нея и очилатия опосум, след сватбата на Ирина и Иван моделката бързо може да промени решението си.

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама