Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4194356 www.bgdnes.bg

Мултисватба: Половин милион даде Дарина за сватба на щерката

Внучката ми Венци не е бременна, каза дядото Павел Найденов

Лили АНГЕЛОВА

Богатата вдовица на "Мултигруп" Дарина Павлова направи тридневна сватба за чудо и приказ на дъщеря си, за която се изръси с 250 00 евро, научи "България Днес". Първородната щерка на покойния бос Илия Павлов – Венцислава, сключи брак със своя избраник Тарек Микнас преди дни във вила в Тоскана. "И аз бях там, да. Подарих на внучката златни колие и обеци. Много хубаво си изкарахме три дни. Различното от другите сватби беше. Венци не хвърли букета към приятелките си. Момчето й се занимава със строителен бизнес, богат род от Дубай са, има и италианско гражданство. Все пак искам да кажа, че Венци не изглежда бременна, но ще се радвам и това в скоро време да се случи", сподели за "България Днес" щастливият дядо на Венцислава - Павел Найденов.


Мащехата на щастливата наследничка организирала сама сватбата, като не разчитала на сватбена агенция. Дарина поканила лично Джордж Клуни, за да зарадва щерка си. Актьорът присъствал без пари, защото се надявал богатата продуцентка да го включи в следващ проект. На сватбената церемония присъствала и биологичната майка на Венцислава - дъщерята на ген. Петър Чергеланов, началник на Трето управление на ДС. Антоанета отглежда Венцислава до 7 години, когато баща й решава, че в САЩ тя ще получи по-добро образование, и я изпраща при мащехата Дарина Павлова. Сред гостите на церемонията от българска страна освен дядото е била и актрисата Марта Вачкова с дъщеря си Рада. Двете с Дарина са приятелки от времето на НАТФИЗ, когато и са били състудентки.


Гостите на празненството са получили сувенир с кристали "Сваровски" с ликовете на младоженците, а сватбеното им пътешествие ще е на Лазурния бряг.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама