Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4194758 www.bgdnes.bg

Лили ляга в креват за 25 бона

СНИМКИ: "БЪЛГАРИЯ ДНЕС"

Турнето на Лили Иванова върви много добре. Билетите се разпродават, залите са пълни... Пълнят се и джобчетата на Лили с пачки.
Вместо да ги внесе в някоя банка на сигурно (явно се е уплашила от последните случки у нас), певицата ги изхарчи веднага.


Топпапараците на "България Днес" изловиха естрадна прима номер 1 да си пазарува нови мебели. В началото на седмицата тя намери дупка между концертите си и се върна в столицата. Отиде в един от най-скъпите мебелни магазини в страната, еквивалент на "Версаче" и "Фере", но за столове и скринове, които са на ръба на тоталния кич.

Реклама


Както винаги миниатюрната Лили (дори и на високи токчета тя е миньонче) бе придружавана от верния си къдрав шофьор кавалер, който й отваряше вратите и й носеше пликчетата.


Лили бе посрещната топло от управителя на магазина - певицата е от най-редовните и заможни купувачи. Този път изпълнителката на "Детелини" подмина с бърза крачка секцията с осветителните тела и гардеробите.


Насочи се към разноцветните плюшени дивани и огромните спални. Преди две години Лили си купи много тузарско легло за 15 бона, но явно вече й е омръзнало. Или го е изтърбушила от много... сън. Както е известно, тя обича да спи най-рано до обяд. Цената на новата спалня е жестока - 25 хиляди лева.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама