Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4196576 www.bgdnes.bg

Нина трие Зуека от спомените си

Актрисата от "Кредо" пропуши, носи два размера по-малки дрехи

Нина Димитрова, жената, която повече от 20 години е до Зуека, се премести в центъра близо до пл. "Славейков" и загърби общото си жилище с бившия, научи "България Днес".


Актрисата реши да се махне от мястото със стари спомени, тъй като си харесала на пъпа на София апартамент, в който и наемът не бил никак висок за доходите й.
"Започвам отначало. Ще дам под наем апартамента на бул. "Ситняково" и се махам оттам", обяснила майката на тийнейджърката Девина. Вечно усмихнатата г-жа Димитрова е променила целия си лайфстайл, дори пропуши след като Васил Василев-Зуека я изостави заради по-младата Ани Вичева, която му роди син - Стефан. Нина, която от месец вече отново се подвизава в театъра след дългата творческа отпуска, която взе, за да изживее раздялата с любимия, сега е сама, а Девина дъщеря й е с майката на Нина в провинцията. "Тъкмо сама ще освежа апартамента, докато Девина тръгне на училище. Не обичам никой да ми се пречка", наредила г-жа Димитрова на семейството.


Освен че изживя драмата в личния си живот, Нина продължава да ходи редовно на фитнес и не се отказва от идеята всеки месец да си купува нови дрехи. "Жената се оглежда за нов партньор. От време на време при нея идват разни хора, но знае ли се дали някой не й е по-специален", обясняват съседките на г-жа Димитрова.
"Прекалено дълго време бях като майка на Васко. Сега трябва да развия и жената в себе си", споделила пред бабките Нина промяната в отношението си към мъжете.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама