Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4203575 www.bgdnes.bg

Денди размахва годежен пръстен

Любчо Милчев падна жертва на секстормоз

Ексцентричният писател Денди се радва на голям успех сред жените. Въпреки слуховете за различната му сексуална ориентация участникът във "ВИП брадър" постоянно е заобиколен от красиви жени. Нещо повече, преди дни Денди се похвали със скъп пръстен на ръката си. Той не спира да се хвали с него и дори намеква, че е сгоден. Той все по-често е засичан с бившата манекенка и съпруга на Тошо Тошев - Ваня Тошева, но тя далеч не е единствена. Бохемът засега не потвърждава дали наистина е сгоден, но твърди, че често получава неприлични предложения.


"Имах един много смешен случай с една жена. В едно кафене тя ми каза: "Денди, аз много те харесвам, ела при мен... Гледала съм те във VIP Brother". И така се започва едно пиене и в един момент аз отивам до тоалетната и установявам, че и тя се напъхва с мен в мъжката тоалетна. Там си свали тениската, остана гола и каза: "Пипай!", сподели Любомир Милчев-Денди.


Това далеч не е изолиран случай, в който интелектуалецът е получавал неприлични предложения от противоположния пол. Той твърди, че е жертва на сексуален тормоз и жени дори му изпращали голи снимки в интернет.
Доскоро Денди бе женен за богатата наследница Юлия Минева, но се разделиха. Тя си хвана доста по-млад от нея артист. Младокът не издържа дълго и я заряза.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама