Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4206260 www.bgdnes.bg

Гимнастички мятат салфетки

Играчите на младежкия национален отбор по баскетбол и националките по художествена гимнастика му отпуснаха края! Състезателите замениха тренировъчните зали с култовата столична попфолк дискотека Club 33.

Пищни танцьорки, планини от салфетки и здрави фолкритми белязаха купона на спортистите, които събраха погледите на останалите посетители с изпълненията си на дансинга.

Реклама


Баскетболистите решиха да отпразнуват 15-ото си място на европейското първенство с маси, които се огъваха от квалитетни питиета. Направо от летището след полета си от Крит момчетата на селекционера Петко Делев се изсипаха в клуба, за да отпразнуват представянето си на Евробаскет 2014, на което си гарантираха оставането в дивизия "А".


Пищни златотърсачки веднага започнаха да се увиват около високите момчета, но баскет националите не можеха да отлепят поглед от кръшните танцьорки на заведението. Младите "лъвчета" започнаха да се натискат с танцьорките, като центърът Велислав Гълъбов най-щедро позира за снимки с танцьорките и бе най-деен в чупките в кръста. Голите момичета пък с удоволствие се раздаваха за националите.


На съседно сепаре до баскетболистите пък купонясвяше по женски ансамбълът по художествена гимнастика. Момичета на треньорката Ина Ананиева спечелиха златен медал на 5 чифта бухалки на европейското първенство в Баку миналия месец. Този път обаче те мятаха салфетки вместо бухалки, като демонстрираха, че и в новата дисциплина имат възможности на шампионки. Тежките лагери и тренировки им позволили едва сега да се поотпуснат и да полеят титлата. Баскетболисти и гимнастички дружно купонясваха на ретро фолк хитове от 90-те години на миналия век.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама