Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4216626 www.bgdnes.bg

Лафазанов пред напускане на "Комиците"

Лили АНГЕЛОВА

"Всичките ти колеги се занимават с допълнителни неща освен сериала и "Комиците" - Руслан издава албуми, Христо играе в театъра, Евтим прави "Сървайвър"... Само ти си до полата ми и само работата във фирмата те интересува. Трябва да се спре с това." Така жената на всенародния любимец Кръстю Лафазанов – Елена, надувала главата на мъжа си да се заеме с по-стойностни неща, научи "България Днес".

Именно нейните думи провокирали актьора да се върне в театъра след предложението на режисьора Борис Панкин да влезе в ролята на чиновник в постановката "Сако от велур" на покойния абсурдист Станислав Стратиев. Идеята, че обмисля напълно да се завърне в прашните театрални зали и само за удоволствие да играе в "Комиците", Лафазанов решил да сподели тази вечер с жена си, която празнува рожден ден и става на 52 години. "Тя винаги е държала да се занимавам с истински театър, с изкуство. За да оцеляваме финансово, се отказах от участие в постановки, но това време отмина. Не може все едни и същи шутове да играя. Все пак толкова опит имам и на хората им липсвам в театъра", споделил със семейството на дъщеря си Кръстю Лафазанов. Той заедно със зетя и дъщеря си от сутринта тръгнали да избират подарък за празника на Елена.

Реклама


Иначе актьорът винаги се е славел като "мъж на жена си". "Тя държи финансите у нас. Справя се по-добре от мен. Колегите често ми се смеят, че ми дава всеки ден пари на ръка, ама така те остават в семейното гнездо. Иначе аз съм с широки пръсти", обича да споделя Лафазанов.


Всенародният любимец ще се завърне на сцената след повече от петгодишно отсъствие. Досега симпатичната гологлава звезда от "Столичани в повече" се подвизаваше основно в сериала и шоуто "Комиците". Сега в постановката "Сако от велур" ще го видим на премиерата на 11 септември в пловдивския драматичен състав. Разбира се, и тази постановка няма да мине без участието на Елена, жената на Къци. Рамо до рамо тя ще игра с него като г-жа Дерменджиева.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама