Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4218540 www.bgdnes.bg

Миска вее гърди на Божи гроб

Без сутиен, с прозрачен бял потник, напращял от огромната силиконова обиколка, фрапира Мис България Антония Петрова. Русокосата миска се снима така не къде да е, а в меката на всички вярващи - Ерусалим.

Антония, известна и с неприятното прозвище Мис Крокодил, посетила страната наскоро и станала хаджийка. Там миската отишла на екскурзия със своя съпруг Александър Бередин, като двамата посетили и Божи гроб. Миската се възползвала и от красивите плажни ивици, като продължила да показва съвсем оскъдно облекло. Разбира се, по всички свети места Антония трябвало да се покрие с шал и да скрие част от очарованието си. Във всички останали моменти обаче блондинката щедро показва прелестите си, показват фотоси от незабравимото пътешествие. На част от снимките тя е само по оскъдни бели гащи и горнище на бански, което едва покрива огромния й бюст. Странната външност на моделката се допълва и от напълно нетрадиционен маникюр. Тя е изрисувала страшно дългите си и заострени като на животно нокти в различни цветове. На една от снимките Петрова е позирала и молейки се, излагайки на показ маникюра.


Антония явно доста работи, за да поддържа тялото си, и при всеки удобен случай го показва. По същия начин тя показа прелестите си за всички нейни последователи в социалната мрежа, като сподели с тях своя полугола снимка от семейната й къща. Палатът е в доста кичозен стил, типичен за миската, като дори басейнът не е обикновен, а на дъното му има изписана фамилията на семейството на Антония - Петрови.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама