Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4222664 www.bgdnes.bg

ФОТОБОМБА: Златка с пищов на плажа

Бременната плеймейтка показа ужасяващи татуировки

Бременната Златка Димитрова, по-известна като Черната Златка, се появи на плажа със зловещо затъкнат пистолет на тялото си. Оръжието беше пъхнато в иначе изрязания на плеймейтката бански.


За успокоение на летовниците патлакЪТ, който Златка си беше мушнала, се оказа татуиран, а не истински. И предизвика множество коментари. Хората се чудеха как толкова хубава жена може да си направи подобна безумна рисунка на тялото.
И това съвсем не е всичко!

Реклама


Златка е ошарена с татуси, на които би завидяла всяка пандизчийка от женския затвор в Сливен. По гърба на плеймейтката има пет несвързани една с друга картинки. То не са звездички, пера, надписи, то не е чудо и като цяло не стоят никак добре.
Иначе ревлата от "ВИП брадър", която е бременна в седмия месец от женен мъж, по цял ден се излежава на плажа. А какво казват специалистите гинеколози по въпроса? Че в първите и последните три месеца от бременността изобщо не е полезно за плода и майката да прекарват твърде много време на слънце. В началото на бременността се формират тъканите и органите на ембриона, а в края матката започва да се подготвя за раждане. Затова и едно влизане в студена вода може да предизвика преждевременни контракции. По-високите нива на хормоните пък предразполагат кожата да се влияе по-остро от слънчевите лъчи.


Златка Димитрова обаче не си губи времето на плажа - чете книжка, поне по 10 страници на ден! През другото време работи през мобилния си телефон. Отпрала е такива гърди, че горната част на банския й едва задържа силиконовите й форми.
Най-накрая Златка Димитрова стана от пясъка и се махна от плажа. Отиде да се види с майка си и нейните приятелки на кафе. А ето какво пише Златка във Фейсбук: "По кафета не ходя! Времето не си го губя по такива места! А и не съм от тези, които обичат да разтягат локуми по 2 часа с чаша кафе и цигари слим!".
Това звучи като приказките на един "политик", че ще прави България народна република, а после - монархия.


Чат-пат Злати се връща в цивилизацията. Онзи ден е ходила да гледа най-новия холивудски екшън "Херкулес". Оплюваният от критиците по цял свят филм много й харесал, признава тя. И за да не излезе безотговорна, в залата моделката била с тапи в ушите, за да се предпази от силния звук.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама