Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4225034 www.bgdnes.bg

Коя е по-красива? Андреа vs Кличковица

Кубрат Пулев и Владимир Кличко ще се срещнат лице в лице на боксовия ринг. Техният мач е фиксиран за 6 септември в Хамбург (Гер). Битката за световните титли в тежка категория ще бъде безмилостна. Кръвта и тежките крошета са гарантирани.
Гледката не е за дами с нежни сърца, но край ринга ще бъдат половинките на звездите. Андреа избягва да гледа на живо мачове на Кубрат Пулев. Причината е, че преживява всичко, което се случва на ринга. Въпреки това красивата певица ще подкрепи Кобрата за най-важния мач в неговия живот.
Същото важи и за бременната Хейдън Панетиер. Американската актриса не пропуска мач на Кличко и редовно гледа зрелищните битки в компанията на своята етърва Наталия Егорова, съпругата на Витали Кличко.
Специално за читателите на "България Днес" направихме един специален сблъсък между Андреа и Хейдън. Те са оценени по 10 специални показателя. Всеки един от тях е разгледан по 10-обалната система.

Лице
Владимир Кличко признава, че е бил очарован от детското излъчване на Хейдън. Това е една от най-силните черти на американката.
Андреа не отстъпва с много по този показател, но това определено не е най-силната й черта.

Реклама

Хейдън 9
Андреа 7

Коса
Двете са изкуствени блондинки. Андреа залага на по-дългата коса, а в клиповете си личи многочасовата работа на нейните коафьори.
Хейдън разчита на по-изправена коса. Холивудските фризьори определено превъзхождат българските, което също дава леко предимство за Панетиер.

Хейдън 9
Андреа 8

Гърди

Американката доскоро се славеше с плоските си гърди, но миналата година мина през пластичен хирург. Майсторът на скалпела не си е свършил добре работата, защото критиците зад Океана веднага захапаха Кличковица. Причината е огромната дупка, която зейна между двете й гърди.
Андреа от години не се свени да показва гърдите си по време на концерти. Феновете са категорични Ц евалата, момиче!

Хейдън 7
Андреа 9

Дупе

Господ е дарил Панетиер с малко и леко закръглено дупе. Тя обича да го показва при всяка възможност. Папараците хванаха вече веднъж Владимир да го поплясква.
Помните ли рекламата с дините? Там имаше една сцена, в която Андреа опъваше кърпа на плажа. ДЕВЕТКА!

Хейдън 8
Андреа 9

Тяло

Тялото на Хейдън Панетиер не е от силните й черти. Късите крака са огромен минус, но щом Владимир Кличко я харесва, нищо не може да му кажем.
Пропорциите на Андреа са много по-точни. Тя също не блести с висок ръст, но за сметка на това тялото й е много по-стегнато - поне на клиповете.

Хейдън 6
Андреа 8

Усмивка

Реклама

Невинната усмивка на Хейдън успя да омае заклетия ерген Владимир Кличко. Признаваме с ръка на сърцето, че тук американката е много силна.
Андреа има мръснишко излъчване, когато се усмихне. Лошо няма, щом ефектът се получава.

Хейдън 10
Андреа 9

Грим

Гримьорите на Панетиер се грижат за нея, когато е на снимки. През останалото време тя избягва да ползва продукти за корекции.
Андреа държи винаги да бъде перфектно гримирана. Много рядко тя се появява в заведения или на публични места, без да е с обилен грим, което говори за нейното професионално поведение.

Хейдън 8
Андреа 9

Тоалети

Богатството не винаги отговаря на вкуса. Преди месец Хейдън беше заснета на остров Сардиния с много смешна рокля за бременни, в която изглеждаше като матрьошка.
Андреа се слави с един от най-богатите гардероби в попфолка. Дори и най-запалените й фенове трудно могат да я хванат кога носи един и същи тоалет на участие. Лека бонификация печелят дрехите, които без да искат, се разкопчават и показват гърдите на певицата.

Хейдън 7
Андреа 9

Чар
Чарът на американката е отбелязан от милиони нейни фенове, които са луди по сериалите "Хироус" и "Нешвил".
Андреа не отстъпва по популярност в нашата страна. Тя е една от най-харесваните певици, но фактът, че е обвързана с Кубрат Пулев, спира мераклиите за нейното сърце.

Хейдън 9
Андреа 9

Състояние
Американката печели по $75 000 за всеки телевизионен епизод, в който участва. Холивудските статистици са изчислили, че в момента нейното състояние възлиза на $10 млн.
Андреа получава по 4500 лв. за 1-часово изпълнение. Сумата се увеличава, ако става въпрос за частни партита, но при всяко положение банковата сметка на българката е на светлинни години от състоянието на Кличковица.

Хейдън 10
Андреа 7

Общо:

Хейдън 83
Андреа 84

Реклама
Реклама
Реклама