Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4241595 www.bgdnes.bg

Божинов напълня, отслабва с билки

Валери Божинов е започнал спешна диета с чай от гръмотрън, за да се справи с наднорменото си тегло, научи "България Днес".
Нападателят влезе като резерва в злополучния мач на "Левски" срещу "Берое" и веднага направи впечатление, че е наедрял и тромав. Голаджията не можа да помогне на своите и те загубиха с 1:2.
Валери лекува контузия и това е причината да не може да поддържа оптимална форма и тегло. Той трябва спешно да свали между 5 и 7 килограма, ако иска да бъде футболист на "Левски". Мениджърът и треньор на "сините" Георги Иванов е казал на Божинов в прав текст какво трябва да направи, ако иска да играе на "Герена". Това разкрива източник на "България Днес", близък до ръководството на "Левски".
Ултиматумът на Гонзо е стреснал нападателя. Затова той моментално се ориентирал към диета, съчетана с чай за отслабване.


Според източника на "България Днес" футболистът пие отвара от гръмотрън, което е доказан метод при борбата с излишните килограми. Това растение се съдържа и в една от рецептите на Ванга за хора с наднормено тегло. Пророчицата от Петрич е препоръчвала отварата от гръмотрън да се пие в комбинация с кори на зърнастец и корени от глухарче. Всички те съдържат етерични масла, дъбилни вещества, минерални соли, смоли, захари. Лошото е, че чаят има неприятен вкус. Той е блудкав и горчив, но се позволява добавянето на чаена лъжичка мед и малко прясно мляко.
Божинов е твърдо решен да отслабне и да спечели отново доверието на Георги Иванов. Това трябва да се случи колкото се може по-бързо, защото на "Герена" вече се работи по селекция, която да стане основа на нов отбор. Неофициално и този сезон е отписан като нулев на "Герена". Причината е, че не се вижда как с тези футболисти "Левски" може да се бори с "Лудогорец" и дори финансово нестабилния ЦСКА. Затова за Божинов е много важно да докаже, че е преживял фазата на вечна надежда и вече е зрял футболист. Първият етап от този тест е отново да заприлича на професионален спортист и да прати в миналото излишните килограми.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама