Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4252999 www.bgdnes.bg

Синът на Ева и Гого от "Тоника" изрови томахавката: Диомов иска брадва в главата!

Този човек ще погребе и майка ми, изригна Димитър Найденов

Синът на покойния изпълнител Гого от формация "Тоника" е категоричен, че не би простил никога на композитора Стефан Диомов.
"Ако пак посмее да забърка името на майка ми в неговите мръсни интриги, любимите му медии ще пишат за него в минало време" - закани се преди месец Димитър пред "България Днес".


Скандалът между Димитър Найденов и композитора се разрази малко след смъртта на Гого и няма изгледи скоро двамата да заровят томахавките.
Разстроен от случилото се, с "България Днес" се свърза самият Стефан Диомов, за да разкаже своята версия за отношенията между него и "Тоника". Той бе категоричен, че въпреки нападките от страна на Димитър той никога не е казал и една лоша дума против него.

Реклама


"Митко е наше момче. Отраснал е пред очите ми" - сподели тогава Стефан. "Когато Гого беше болен, аз направих благотворителен концерт за него" - допълни още Диомов.
Димитър Найденов няма никакво намерение да загърби скандала с композитора.
"Не може ли да приеме факта, че нашето семейство не иска да има нищо общо с него? Искал да съди медиите, говорили с мен. Много ми е интересно как ще го направи, като аз сериозно заставам зад думите си, че той е мръсен човек, и не бих се отрекъл от нищо, казано до този момент" - категоричен е Димитър.


Според сина на Ева и Гого именно Диомов е виновен за смъртта на баща му и все още смята, че е прав в твърдението си.


"За мен този човек е виновен за смъртта на баща ми, а сега иска да погребе и майка ми с тези медийни циркове, които прави, но няма никога да го позволя" - заканва се Найденов.


Въпреки че в защита на Стефан Диомов застанаха голяма част от бившите солисти на "Тоника" , между които Гаро Такворян и Сия, всички се оказаха безсилни да сдобрят композитора и Димитър.


"Той може да казва, че няма проблем с мен, но аз имам проблем с него. Този проблем обаче няма да го решавам в медиите, а по друг начин" - казва още почерненият син.
Малко след разрива в "Тоника" композиторът беше забранил песните му да бъдат изпълнявани занапред. Това бе една от главните причина нажежените отношения в състава да достигнат връхната си точка.


"Каза, че не иска да се изпълняват песните му, и те вече не се пеят. Какво иска повече? Иска брадва в главата май" - непреклонен в гнева си към композитора е Димитър.
На 11 този месец е бил концертът в памет на Гого в Бургас, на който са се пеели песни на покойния изпълнител.

Реклама


"Баща ми никога не е бил грандоман. Затова направихме концерта така, както на него би му харесал. Без много шум около него, без грандиозни изпълнения на сцената" - разказва Димитър.


Това лято Ева и Милица правят съвместни концерти по морето заедно с Вили и Краси от дует "Шик". Четиримата подготвят нови проекти със съвсем различно звучене от познатите песни на "Тоника".


Според Димитър Найденов няма разделение и интриги в групата. За сегашните си отношения с Диомов Найденов казва, че иска да забрави за съществуването му.
"Ако той не се занимава с мен, и аз няма да го правя. За мен той е девета дупка на кавала и не означава нищо оттук нататък" - категоричен е Димитър.

Реклама
Реклама
Реклама