Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4253060 www.bgdnes.bg

Морски таралеж осакати Коко Каменаров

Ексшефът на БНТ контузен, движи с бастун

Коко Каменаров претърпя инцидент в Гърция. Вместо да се наслаждава на почивката си в южната ни съседка, бившият новинар куцука с бастун.
Каменаров се порязал на морски таралеж и едва стъпва. Въпреки това той и съпругата му Радина решили да продължат почивката си и да не се завръщат по-рано у нас. Каменаров се разхожда неглиже из гръцкия курорт, в който разпуска с жена си. Дегизиран с бастун, шапка и очила, ексшефът на БНТ е неразпознаваем.


"Като мафиот си", коментират го и приятелите му. За разлика от него, половинката му Радина Червенова показа завидна визия, въпреки че навърши 56 години.

Реклама


Водещата на "По света и у нас" събра погледите към себе си, разхождайки се със супер къси панталонки. Телевизионерката се е барнала като ученичка и изглежда видимо по-млада от съпруга си. Самият Коко се похвали, че въпреки порязания крак се чувства добре, защото има красива жена до себе си.


"Дано ти мине срязаният крак по-бързо, но Радка наистина е уникална", окуражи го актрисата Деси Тенекеджиева.


"Добре че жената е наистина красива, че в комбинацията бастун, куче, очила, минаваше за слепец и в прекия, и в преносния смисъл", критикуват го приятелите му.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама