Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4253840 www.bgdnes.bg

Щерката на Боби с Ники на море

Дъщерята на Борислав Михайлов и Мария Петрова - Елинор, изкара почивката си с батко си Николай. Тийнейджърката палува на морето заедно с вратаря и половинката му Алисия.
Причината да избере компанията на Ники и фолкпевицата е, че тя не иска да разпуска в компанията на известните си родители. Елинор смята, че вече е голяма, за да ходи с мама и татко на море. Освен това тя се чувствала леко неудобно от бъзиците по повод държанието на баща й, когато е на почивка. Както е известно, когато реши да се весели, Боби Михайлов няма спирка. Той е и луд фен на фолкритмите, като гьобеците му са известни на всички в България. Майка й от своя страна пък била доста строга към нея.
Затова Елинор, която е изключително близка с батко си Ники, тази година го помолила да я вземе с него. Двамата заедно с Алисия почивали в луксозен хотел на Южното Черноморие, а често били забелязвани и в Слънчев бряг. Близки до футболната фамилия споделят, че тийнейджърката страшно много харесва половинката на брат си. Двете с Алисия се разбирали чудесно и били първи дружки. Компания на тримата през по-голямата част от почивката правел и синът на фолкпевицата от Валери Божинов - Валери-младши.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама