Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4254520 www.bgdnes.bg

Бум на звездни бебета през 2014-а

Най-сетне чаровната Лора Караджова разкри, че чака момиченце. Тя и годеникът й Валентин Славов дори вече са измислили име за първородната си наследница. Двамата разказват, че инициативата за бебето била на Валентин.

"Ако той не настояваше да имаме дете, даже нямаше да се сетя, щях да чакам последния влак, защото не съм в първа младост. Но след това усетих, че животът ми се осмисли", разказа Лора. Щастливата новина, че Данчо Караджов и съпругата му Мариана ще стават баба и дядо те научили от картичка. За рождения ден на майка си Лора написала пожелания за здраве, щастие, късмет, а накрая добавила - "Бременна съм!".

Реклама


Очаква се малката й дъщеря да се роди през октомври. В момента Лора се е преселила във Варна, където бащата на детето й има школа по киокушин карате и кара сърф. Иначе двамата се срещнали миналата зима на пистите в Банско, където Валентин бил инструктор.


Преди 2 месеца хулиганката на хип-хопа слезе от сцената заради бременността, но продължава да работи. Лорка готви ново парче, което ще пусне в началото на 2015 г.
Седмици по-рано най-скандалната бременна звезда Диляна Попова ще роди син. Моделката актриса си пожелава щастливото събитие да стане на 24 септември, когато е рожденият й ден.


„Консултирах се с астролог, на когото вярвам. Имам си и любима нумероложка, която досега ми е помагала във всичко. Тя ми обясни, че ако сме астрални близнаци, на детенцето ще му върви много повече, а и ще сме по-близки", разказа красавицата. Въпреки че цялата й бременност мина в хулене заради това, че откъсна бащата на детето си Асен Блатечки от неговата дългогодишна спътница в живота - режисьорката Катерина, и 14-годишната им дъщеря, Диляна се чувства добре, категорични са близките й. Заради наследника си тя е спряла цигарите и алкохола. Не пълни и горната си джука с хиалуронова киселина, за да се изчисти напълно заради бебето. Актрисата се е усамотила в малко селце на Северното Черноморие, където ще остане до края на август далеч от злите езици и хорските очи. В началото на септември ще се върне обратно в столицата за последни приготовления за появата на първородния й син в частна клиника.


Любимецът на бг публиката Ивайло Захариев от БГ лентата "Под прикритие" по БНТ очаква второто си дете. Известният в цяла България с името на героя си от филма – Шмекера, актьор миналата година стана баща за първи път. Наследникът му се роди на 13 февруари и се казва Филип. Съпругата му Миряна е в напреднала бременност и се очаква мъничето да се появи в края на лятото. Ивайло вече знае какъв ще е полът на новия член на семейството му, но иска да го остави в тайна. Не казва и кога е терминът на жена му.

Яна и Петко си имат Доменик

Реклама

Бизнесменът Петко Димитров и танцьорката Яна Екимова станаха родители в средата на май. Първа новината за появата на малкия им син пусна клюкарката Николета Лозанова. Тя честити радостта на Яна и Петко не по телефон, не с есемес, а във Фейсбук.


"Синът ни се появи на бял свят в неделя. Затова й го кръстихме така, на италиански името му означава неделя", разказа щастливият татко. Истински щастлив през последните месеци от появата на братче е първородният син на Петко - Виктор. 7-годишният малчуган е плод от любовта и брака на бизнесмена с тв водещата Мария Игнатова. Днес тя топли кревата на актьора Димитър Рачков.

Балерина роди второ на Гъмзата

Тромпетистът от "Шоуто на Слави" Йордан Йончев-Гъмзата стана татко за втори път. Появата на втория му наследник бе в началото на февруари. Пръв в национален ефир му честити шефът му Слави Трифонов. Името на втория наследник на Гъмзата е Васил. Първородният му син се появи на бял свят през 2008 г. и се казва Емил.
Момченцата са плод на любовта между музиканта и съпругата му Юлиана Нейкова, която е танцьорка от балет „Магаданс“.

Проклятие застигна Черната Златка

В началото на август Златка Димитрова загуби бебето си в осмия месец. Плеймейтката сама оповести трагедията си в личната си Фейсбук страница: "Загубих бебчето си! Вярвам в Бог и знам, че ще ни дари отново с най-големия дар! Сигурна съм, че много от почитащите го ще изпитат в душите си частица от моята болка, не малко ще са й въздъхващите: "Така й се падаше". Моля ви, не превръщайте трагедията ми в сензация".


Месеци преди нещастието Златка Димитрова разказа в интервю, че тя и плодът в утробата й са подложени на постоянни клетви от свекърва й. Тя обичала законната си снаха и внучето, и правела всичко по силите си, за да наранява Златка и да внушава на сина си да я зареже. Жената разбрала чак в 4-ия месец, че синът й и бургазлийката ще имат бебе. Тогава тя направо откачила и изрекла най-тежкото проклятие за смърт.
„Не проумявам как може една баба да проклина собственото си внуче. Злобата е заляла този свят, което ме кара да се страхувам“, закани се преди месеци Злати.

Дончева стана майка на 48

Бившата депутатка и настояща водеща Юлиана Дончева стана майка за втори път в края на юли т.г. въпреки своите 48 години. Наследникът й е плод на любовта й с ММА боецът Станислав Недков-Стъки и носи името на баща си. От първия си брак тя има 19-годишно момче на име Йоан Дако. След като водещата взе решение да дари любимия си със син, тя мина през няколко неуспешни опита ин витро, но мъките й се увенчаха с успех.

Миска роди в Банкок

Носителката на титлата Мис България 2010 Ромина Андонова стана майка на момче през май т.г. Заедно със съпруга й, футболистът Дарко Тасевски, избраха името Давид за второто си дете. То се появи на бял свят в Банкок, където семейството живее заедно с първородната им дъщеричка Дария. В Банкок Дарко играе за елитния тайландски "Банкок Глас".

Генка си има Кая

В края на юли тв водещата Генка Шикерова се сдоби с дъщеря Кая. До последно упоритата журналистка не напусна работното си място в Би Ти Ви. Малката Кая е плод на брака й с бизнесмена Неделчо Златанов. Двамата имат по-голяма дъщеря Александра.

Реклама
Реклама
Реклама