Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4256203 www.bgdnes.bg

Алекс Сърчаджиева изригна: Военният театър са некадърници!

Лили АНГЕЛОВА

"Напускам трупата на Военния театър! Човек трябва да изживее живота си достойно! Имам един живот и няма да си позволя да завися от некадърници." Това сподели актрисата Александра Сърчаджиева веднага след като пусна молбата си за напускане от Военния театър вчера сутринта.


"Да, знам, че се иска кураж, но не ми пука! Повече не искам да коментирам. Свободна съм и се чувствам като преродена", обобщи желанието си да напусне театъра талантливата Сърчаджиева, която само след две седмици отново става водеща на риалити формата "ВИП брадър" по Нова тв.

Реклама


"Не знам за напускане на Алекс Сърчаджиева. Хващате ме на почивка в Балкана. Желая й успех, ако е така. Нямам представа каква е причината, но от Военния са си тръгвали като свободни артисти и Стефан Данаилов, Йосиф Сърчаджиев, Леонид Йовчев, Деян Донков и други. Всеки е свободен да прави каквото си иска", сподели от своя страна шефът на Военния театър пред "България Днес" - Мирослав Пашов.


Слухове изпращат Алекс Сърчаджиева в Сатиричния театър "Алеко Константинов" при нейния професор Здравко Митков, който й е преподавател от НАТФИЗ. "Сигурно там ще почне работа. Другото, заради което тя може би се махна от Военния, е фактът, че само преди месеци оттам си тръгна нейният любим мъж - Иван Ласкин. Него го наказаха заради отменено представление", споделиха от обкръжението на Алекс Сърчаджиева.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама