Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4256227 www.bgdnes.bg

Лафазанов с рибен курбан

Лили АНГЕЛОВА

Само преди дни актьорът Кръстьо Лафазанов събра приятели и колеги на рибен курбан по време на турнето на "Комиците", научи "България Днес".


Преди пет години екранният Йордан Лютов от "Столичани в повече" бил на косъм от смъртта. Тогава по време на почивка във Варна се пука апандиситът му. "Още 2-3 часа и положението щяло да е фатално. Лекарите установиха и наличие на перитонит. Оттогава Къци всяка година ни черпи, ей така, за здраве", обясняват близки на актьора, присъствали на курбана. Те споделят още, че Лафазанов рядко губи присъствие на духа. Единственият му недостатък като на всеки актьор бил, че се притеснявал, когато изглежда неугледно.

"Ей, Шао Лин, убавецо", обичал да се шегува с Лафазанов шефът му Любо Нейков, когато Къци нещо се притеснявал от разиграването на някой скеч. Двамата станали любимци на сервитьорките, пред които репетирали скечове за концерта си. Самият Лютов от "Столичани в повече" се върнал преди дни от гръцкия Санторини, където изкарал почивката със семейството си. "Ние пък с моята жена сме нудисти, но тази година отдъхвахме на планината", обяснил как изкарал ваканцията си Лафазанов. Сред шеги и закачки актьорите вдигали наздравици за Къци в Пловдив. Всички се готвели за големия плаж преди концерта в Бургас и Варна, който е само след два дни.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама