Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4257744 www.bgdnes.bg

Крум дъвче всичко след "Сървайвър"

Лили АНГЕЛОВА

Фолкпевецът Крум продължава да пази диета, след като се върна от Камбоджа, където стана една от звездите, състезаващи се срещу обикновените хора в играта "Сървайвър", научи "България Днес". Зрителите ще видят шоуто, което снима Евтим Милошев и компания малко преди 21 септември, когато пък почва "Гласът на България".
"Нямах проблеми да дъвча каквото и да е за храна. Преди това имах достатъчно добра подготовка по фитнесите, а и в планината. Минах доста походи, упражнявах и концентрацията си", похвали се изпълнителят на "С близалка в ръка".


Изпълнителят на "Пайнер" вече се завърна от Камбоджа, но продължава да спазва диетата си, като отказва алкохола, цигарите и секса. "Все пак до края на формата трябва да съм във форма и затова не празнувах и рождения си ден, който беше на 15 август", сподели завършилият флейта и поп и джаз пеене в консерваторията Крум. 27-годишният изпълнител в момента е без сериозно гадже, но жени около него не липсват. "Вече се кротнах. Аз съм много ревнив и силно обичам партньорките си. Но досега съм плакал само два пъти от любов. Т.е. и двете ми сериозни връзки бяха като "Война и мир". Добре че никой не умря! Сега отново съм стъпил на краката си, оправям живота си и чакам моето момиче да се появи. Надявам се това скоро да стане", споделя Крум перипетиите си в любовта.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама