Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4273835 www.bgdnes.bg

Бременната Емануела се скъсва от работа

Иво АНГЕЛОВ

Фолкпевицата Емануела, която е бременна в петия месец, не спира да работи и постоянно има участия по заведения из цялата страна, показа проверка на "България Днес".

Изкусителната брюнетка е решила да не се разделя с почитателите си и да продължава да пее, докато физическото й състояние й го позволява. Емануела може да бъде видяна няколко пъти седмично на участия в най-популярните фолкзаведения в България, където продължава да прави купон за меломаните.

Реклама

"Емануела е в процес на записи на нови проекти, които феновете ще чуят скоро на живо. Тя не смята да слиза от сцената, докато не дойде специалният момент", обявиха нейните продуценти и потвърдиха, че изпълнителката няма с лека ръка да загърби музикалната си кариера.

"Доста време ми отне да прикрия факта, че чакам дете, но се радвам, че го направих. Вече съм преживявала негативното влияние на публичните лъжи върху личния ми живот и не искам отново да повтарям тази грешка", заяви наскоро пред "България Днес" Емануела и призна, че не иска да говори повече по темата, защото ненавижда хорската злоба.

По време на участията си фолкпевицата се опитва да прикрие наедрялото си коремче с широки рокли, но пък други тоалети ясно очертават формите й и подсказват за наближаващото радостно събитие. В много фотосекции на дискотеките пък изпълнителката може да бъде видяна на снимки само до кръста, като наедрялото й коремче е избегнато от фотографа.

Фенове коментираха, че Емануела изглежда отлично и бременността не оказва особено влияние на килограмите й. Не липсват, разбира се, и критици, които твърдят, че краката й са напълнели.

Полът на бебето й все още не е известен, но пред "България Днес" Емануела на няколко пъти е признавала, че иска да има момиченце. Фолкпевицата вече има едно дете - Христо, който е в тийнейджърска възраст. С неговия баща почти стигат до брак, но той я зарязва сама пред олтара и избягва от сватбената церемония.

За баща на второто дете на Емануела се спряга първородният син на бизнесмена Динко Динев - Димитър. Той е част от семейния бизнес, а любовта му с певицата пламнала още преди няколко месеца. Двамата упорито криеха отношенията си, въпреки че на моменти тайната им се пропукваше и се появяваха информации за тях.

Появиха се слухове, че Димитър иска да спре Емануела от нощните й участия, но в действителност той проявявал разбиране към професионалните ангажименти на половинката си и не искал да я ограничава. Певицата пък винаги се е славила като човек, който обича да си изкарва сам парите, и не е разчитала на благосъстоянието на хората около себе си. Стигна се дотам, че тя дори издържаше бившия си съпруг Никола, тъй като изкарваше повече пари от него.

Реклама
Реклама
Реклама