Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4280337 www.bgdnes.bg

Малък Тошко и Янчо Таков-младши във "ВИП брадър"

Малък Тошко и Янчо Таков-младши изнудват екипа на "ВИП брадър", научи "България Днес". Стартът на предаването, което ще е посветено изцяло на соцвремето, ще е на 15 септември. Целта на продуцентите е да привлекат в шоуто хора, свързани с отминалите години. Естрадните легенди Йорданка Христова и Камелия Тодорова вече са потвърдили участие в предаването. Екипът иска да привлече в продукцията и емблематичните деца на соца. За целта няма по-подходящи от внука на Тодор Живков - Тодор Славков, и внука на члена на ПБ на БКП Пеко Таков - Янчо.

Двамата обаче поставили нечовешки условия на продуцентите. Малък Тошко години наред странеше от публичното пространство. Направи дебют именно в предно издание на „ВИП брадър“. За разлика от него, Янчо Таков-младши никога не е давал интервюта. Известен е с шумния си развод с щерката на Митко Цонев - Деси Цонева. Само преди месец тя го обвини, че е взел сина им без нейно съгласие и го е завел на рожден ден на Малък Тошко. Там детето станало свидетел на няколкодневен запой и дори оргия, твърди майка му.

Реклама

Янчо и Тошко са известни с купоните, които организират. Като видни бохеми двамата редовно обикалят столичните заведения, а за финал завършват в дома на Славков. Говори се, че на купоните в Тошко обикновено присъстват десетки хубави момичета.
Точно затова продуцентите са сигурни, че двамата ще направят невероятно шоу в къщата. За да са на екран, Янчо и Тошко поискали хонорар от най-малко 200 хил. лева за всеки. Освен това казали на продуцентите, че ще стоят най-много три седмици в къщата. Естествено, двамата искат и да няма ограничение на алкохола. Вече няколко седмици двамата не дават категоричен отговор на екипа.

"Ще се откажем от тях, ако искат да идват. Не можем да им се молим безкрайно", категорични са хората от Нова телевизия.

Докато двамата се чудят дали да участват в предаването, няколко звезди вече са дали категорично съгласие. Иво Аръков ще е част от предаването, като се очаква Мика също да влезе в къщата. Двамата ще разкрият какви точно са отношенията им, както и какво мисли Христо Стоичков за актьора. Единственото чалга присъствие се очертава да е певицата Кали. Милионерската наследница Ели Гигова ще разкаже за връзката си с Петко Димитров, както и как баща й е направил милионите си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама