Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4280621 www.bgdnes.bg

Ирина Тенчева плюе бивши колежки

Новата съпруга на продуцента Иван Христов - водещата Ирина Тенчева, избухна срещу бившите си колежки от ТВ7, видя "България Днес". Ива Екимова и Венета Харизанова се оказаха трън в очите на Тенчева, която остро ги нападна в интернет пространството.

Тенчева се изказа срещу всички манекенки, които се правят на журналистки и пиари. Именно Венета Харизанова в момента се изявява като водеща и твърди, че ще прави кариера в италианската „Раи Уно“. Ива Екимова от момиче на късмета при Къци Вапцаров се "издигна" до пиар експерт. Официално с гневните си коментари Ирина визира псевдомоделки като Мис Джуки, но използва случая да засегне бившите си колежки.

Реклама

"Ирина се взе за голяма журналистка, тя всеки път се изказва колко са некадърни другите", казват хора от екипа й.

Откакто предаването "Терминал 7" остана в миналото, на трите вече не им се налага да демонстрират приятелски взаимоотношения. Според хора от екипа Тенчева е усетила истинско задоволство от раздялата с тях. След като отмъкна опосума Иван от съпругата му Вихра, блондинката се взе твърде на сериозно и смята, че моделки като Венета Харизанова са й много под нивото. За никого не е тайна пък, че Ива Екимова работи като пиар и също има опит в модните среди, което според Ирина е далеч от сферата на журналистиката.

"Само в България може да се дава работа в телевизията на подобни хора" - беснее Тенчева.

Блондинката все още не може да приема факта, че трябва да стои вкъщи по цял ден, без да се появява на екрана. Въпреки че успя да върже продуцента с венчална халка, Ирина в момента е безработна и не може да си намери място от яд. За да забрави за несретната си съдба, Тенчева дори стартира с писателска кариера, която за момента също е в застой.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама