Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4283438 www.bgdnes.bg

Божинов-младши учи с децата на политиците

Фолкпевицата Алисия изпраща малкия Валерко в първи клас. Божинов-младши ще има честта да учи с децата на известни политици и фигури от родния хайлайф. Според близки до изпълнителката синът й е записан в Италианския лицей в Горна баня.

Алисия е решила да не щади средства, щом става въпрос за образованието на сина й. Дълго време изпълнителката мислеше да направи Валерко футболист като баща му, но с времето фолкаджийката е осъзнала, че първо трябва да ограмоти наследника си.
Божинов-младши тръгва в първи клас с близнаците на спортния журналист Крум Савов и съпругата му Мая. Валерко ще е заобиколен от наследници на множество родни випове, което е една от главните причини Алисия да държи детето й да учи там. След подробно проучване певицата е сметнала, че това е най-подходящото място, където детето й ще се доближи от ранна възраст до родния елит и ще му стегнат юздите.

Реклама

Малко преди синчето й да чуе първия училищен звънец, Алисия реши да го заведе на почивка. Чалгарката отмени няколко участи, за да посвети време на наследника си. Двамата почиваха в курортното градче Хисаря. Далеч от лукса, сред простолюдието майка и син направиха няколко релаксиращи минерални бани.

Фолкпевицата е истински притеснена за това, което я чака. Родителски срещи и писане на домашни до късни часове ще трябва да заменят кълченето по нощните клубове. Изпълнителката вече търчи и по книжарници, припомняйки си отдавна забравените училищни задължения.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама