Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4290613 www.bgdnes.bg

ДИЛЯНА РЕВНУВА БЛАТЕЧКИ

Снимки: "БЪЛГАРИЯ ДНЕС"

Асен Блатечки си вкара истински таралеж в гащите, решавайки да върти две жени едновременно. Диляна Попова се оказа много ревнива. Моделката се страхува да не би възлюбеният й да не й погоди някой номер и не откъсва поглед от Блатечки.
 Топпапараците на "България Днес" уловиха бъдещите родители на две съседни улици по едно и също време на деня. Моделката дебне актьора дори когато Блатечки е при жена си и дъщеря им Катя.


От месеци насам Асен е раздвоен между родителските си ангажименти към първородната си рожба и любовницата си, на която изненадващо направи бебе. От момента, в който връзката на актьора и Диляна излезе наяве, слуховете около сложните взаимоотношения между Блатечки и семейството му нямат край. Това се е отразило пагубно и на външния вид на Асен, който е пуснал леко шкембе и е на път да развали добрата си форма. Косата на актьора пък толкова е посивяла от ядове, че се е наложило да я отреже, за да не заприлича на старец.

Реклама


Кутиите с цигари, които Блатечки изпушва, са се увеличили двойно от постоянното напрежение. Актьорът купи няколко стека и се отправи към апартамента, където живеят жена му Катерина и 14-годишната им щерка. Лошото момче на българското кино не е загърбил и за миг семейните си ангажименти, докато очаква бебе от любовницата си.
Докато актьорът беше при жена си, на съседната улица изненадващо се появи Диляна Попова. Моделката следва Блатечки на всяка крачка и прави всичко възможно да го държи изкъсо. Попова слезе от чисто нов джип, като същата марка кара и самият актьор. Скъпарското возило струва 80 бона и е с внушителни размери. Диляна отново беше облечена неглиже и ясно личеше наедрялото й коремче.


В момента, в който Блатечки и жена му си хортуваха сладко-сладко в семейното им жилище, Диляна седна в най-близката сладкарница и погълна огромно парче торта. С едното око гледаше десерта, а с другото неотлъчно следеше дали няма актьорът да се появи под ръка с Катерина.


За да не остане по-назад, Попова реши да пофлиртува със свой приятел. Актрисата нежно погали младежа по голото теме и беше видимо доволна от компанията му.
Очертава се сложната семейна драма скоро да не намери своя изход. Според злите езици едно е сигурно - където и да ходи, Блатечки винаги ще се грижи за Катерина и общата им дъщеря. Диляна пък е решена да не изпуска актьора от поглед, след като го избра за баща на първия си син. 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама