Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4292494 www.bgdnes.bg

Любо Нейков зъл като Слави

Продуцентът от "Дрийм тийм" Любо Нейков стана като бившия си шеф Слави Трифонов и събра на тиймбилдинг на айран с баничка екипа си, за да му се кара, видя "България Днес". Само преди няколко дни в софийски парк Любо и екипът му от "Столичани в повече" се събра, за да обсъди новите идеи за предстоящото си появяване по телевизията през новия сезон.

"Давайте идеи, отворен съм. Ако искате, ще си ги записваме - може да се получи нещо зашеметяващо. Опичайте си акъла, за да не налагам и аз глоби като Слави Трифонов", къде нашега, къде наистина обяснил Нейков на екипа си. Между мислите за нови смешки и диалози се промъквали и няколко каси айранчета, а почти две тави тип "софийска баница" се изяли за няма и половин час.

Реклама

Продуцентът на "Столичани в повече" отсявал идеи от колегите си за ново сатирично шоу, тъй като рейтингът на "Комиците" падал драстично надолу.

"Много вкусно това сиренце, ама дайте и малко месце да идем да похапнем", предложил Енчо - фокусникът, който тутакси извадил изпод ръкава си имитация на свинска пържола. "Айде аз черпя да седнем тук и да се позабавляваме, докато мислите върху новите ни диалози с Шайбата", провикнал се Нейков и половината екип се изнесъл с него в близко заведение на открито да пийнат биричка и похапнат шопска салата.

Най-приказлив от всички този път се оказал актьорът Васил Драганов, който изобщо не посегнал към пенливата течност, но не спрял да разказва вицове. "Наздраве, Васе, от следващия сезон ти си водещ на "Голата истина 2", шегували се от екипа с Драганов, който е популярен сред колегите си като "Васето, който яде, но никога не пие".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама