Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4300310 www.bgdnes.bg

Галена и Фики псуват и кълнат

Иво АНГЕЛОВ

Фолкпевицата Галена за пореден път скандализира музикалните почитатели, като записа песен с нецензурен текст. В парчето, което е дует със сина на Тони Стораро - Фики, двамата псуват, кълнат и дори намесват името Божие.

Песента се появи вчера през деня в интернет и веднага се надигна мощна вълна от недоволство, че майка на дете и съпруга може да участва в подобен музикален проект.
Текстът на парчето е повече от скандален:

Реклама

Фики:
За тебе бих умрял.
За тебе бих е**л.
За тебе бих умрял.
Ако живееш с мене.

Галена:
Удряй, псувай и кълни
всякаква ме наречи.
Блъскай, късай и троши
от тебе да боли.

Фики:
Боже, прости
защо изневерих.
Боже, прости
раних я 100 пъти.


Бесни фенове веднага анатемосаха фолкизпълнителите, като някои ги сравниха с "мятанията" и "баранията", за които Криско пее заедно с Мария Илиева. Галена веднага побърза да се оправдае, че това не е официалният текст на песента и демо записът най-подло бил отмъкнат, преди парчето да е окончателно готово.

"И това не ми се беше случвало. Да изтече демо в такъв суров вариант, но предполагам си има първи път за всичко. Никак не ми е приятно, че се налага да давам обяснения за подобни неща, но "доброжелателите" не спят, както се казва. Вярвам, никой от вас не си е помислил, че това е текстът на новия ни дует с Фики", заяви прочувствено Галена.
И с горчивина допълни: "Извинявам се от името на двама ни, че тези неща стигнаха до вашите уши, но трябва да ви е ясно, че при създаването на една песен винаги се започва с маркиране на мелодията, по което маркиране след това текстописецът създава текст. Не зная кой и защо би искал по такъв грозен начин да ни злепоставя, но знам със сигурност, че нищо не остава безнаказано. Да, огорчена съм, че трудът на целия екип, който стои зад песента, бива подиграван така нелепо само защото сме неудобни на някого, но тези подли постъпки винаги ги е имало и ще ги има".

Галена призова феновете си за търпение до завършването на проекта, като ги моли да я подкрепят в този труден момент.

Реклама
Реклама
Реклама