Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4300315 www.bgdnes.bg

Веско заведе младо гадже на море

Иво АНГЕЛОВ

Певецът Веселин Маринов (52 г.) е водил сексапилното си младо гадже - Първолета (33 г.), на романтична почивка в Гърция, научи "България Днес".

Веско решил да избяга временно от тежките си професионални ангажименти и заедно с любимата си заминали на море зад граница. Дестинацията не била случайно - Маринов държал двамата да прекарват повече време заедно в чужбина, тъй като не искал връзката им да има публичност. Нещо повече - изпълнителят бил твърдо против двамата с Първолета да се появяват заедно по български заведения. Затова и любимата му ходи на дискотека в родния си град Русе заедно с приятелки. Веско дори не я придружил на сватбата на нейна близка приятелка, въпреки че бил поканен, тъй като се тревожел, че снимките им може да се появят навсякъде в публичното пространство.

Реклама

"България Днес" обаче се сдоби с фотоси от почивката на Маринов и приятелката му в Гърция. Легла с балдахини, огромна тераса с гледка към морето, изискани питиета и ястия създали лукс на ваканцията им. На снимките Първолета е сама, тъй като Маринов влизал в ролята на фотограф. Именно "България Днес" първи разкри, че Веселин Маринов преживява раздялата с предишната си изгора Цветанка, като е хлътнал по младата блондинка. Новата му любима обаче никъде не е представена официално и двамата продължават упорито да се крият. В Русе обаче любовната им връзка е публична тайна и хората често коментират, че Маринов си е избрал русенка, защото се славят като едни от най-красивите жени в България.

"Първолета живееше в Русе, но започна често да пътува до София, за да може да се среща с него. Именно в столицата беше първата им среща. Накрая реши да се премести в София и вече живее там, за да са близо един до друг", разкриха запознати с любовния романс.

Двамата така и не се задържали в столицата, а често пътували. Първолета по-често стягала багажа, като в началото на лятото пътувала само до Лондон, а след това ходила със семейството си на море на Златни пясъци. При посещението на родния тузарски курорт Маринов придружил изгората си и отмарял заедно с бащата и брата на Първолета.

В началото на септември младата дама имала рожден ден, като за празника вдигнала парти в дома. Тя празнувала само със семейството си, а Веско така и не се появил.
"Ако преди Първолета не искаше да вдига сватба и да ражда деца, сега още по-малко желае. Не иска и да чуе за наследници, въпреки че майка й настоява вече да ражда, тъй като годинките си вървят. Тя е непреклонна. Още при предишните си връзки обясняваше, че няма никакво желание за деца. Явно още й се живее", коментираха запознати с вълненията на блондинката. Иначе младото гадже отлично се разбирало с дъщерята на Маринов и били в много добри отношения.

Бащата и майката на Първолета - Чавдар и Красимира, са известни в Русе като заможни хора със собствен бизнес. Родителите държат в крайдунавския град един от най-популярните местни хотели. Хубавицата е наследила от тях семейния бизнес и движи хотела.

Амбициозната Първолета е развила и собствен бизнес. Тя има своя модна линия - "Летиция", която произвежда конфекция. Красивата дама е магистър-дизайнер с диплома от Варненския свободен университет "Черноризец Храбър". Има успешни търговски ревюта в Гърция, Румъния, Чехия и Германия. Модели с нейни дрехи са дефилирали както в семейния хотел, така и в НДК.

С Маринов се запознали преди няколко години, когато хубавицата приключвала последната си връзка. Веско се изявявал на концерти за предизборни кампании, когато се срещнали. Първоначално били само приятели, но впоследствие се залюбили.

Реклама
Реклама
Реклама