Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4300328 www.bgdnes.bg

Фолкпевицата Камелия: Митко Пайнера ми хареса гол

Иво АНГЕЛОВ

"Видях снимка на Митко Димитров (Митко Пайнера), на която беше само по мускули. За неговата възраст е доста поддържан." Това заяви пред "България Днес" фолкпевицата Камелия.

Изпълнителката, която е страстна почитателка на ходенето на плаж чисто гола, коментира снимките, на които собственикът на музикална компания "Пайнер" също се подвизава като нудист на плажа в Лозенец. След появата на фотосите масовите коментари бяха, че инженерът изглежда много добре гол, въпреки че е на 61 години.
Преди няколко месеца стана ясно, че певицата ще се самопродуцира чрез собствена компания, но паралелно с това остава в голямото семейство на "Пайнер". Това веднага провокира интерпретации в публичното пространство, че между Камелия и Митко Пайнера може да има напрежение.

Реклама

"От "Пайнер" ми менажират участията. Промяната е в това, че нямам договор с тях. Какво има да се променя в отношенията ми с тях? Аз съм си продуцент. Никой няма право да ми се сърди, защото това си е мое решение", коментира изпълнителката на "Залеза и зората".

"Новата ми песен, която направих с Галин, се върти по телевизия "Планета". Няма място за каране - тук има бизнес отношения. Когато не съм съгласна с начина на работа в дадена фирма и когато договорът ми вече изтича, имам пълното право да реша за себе си дали да продължа или не. И аз реших да не продължа. От 17 години работя по един и същи начин и сметнах, че имам нужда от промяна. Искам да се развивам и това е моят начин да търся израстване. Утре не знам какво ще се случи, но за момента ситуацията е такава. Към момента професионалните взаимоотношения между мен и фирмата не са прекратени, а променени. Вследствие на тази промяна "Камс Продакшън", тоест аз, продуцира и плаща аудио-визуалната ми продукция, а "Пайнер" я ползва, излъчва и т.н.", добави още хитовата изпълнителка.

Тя разкри повече подробности и около директните си отношения с Димитров или дали разговарят по телефона. "Нямам повод да се чувам с господин Димитров. Ако има някакъв празник - може. Случва се да ме поздрави с есемес за 8 март. По рождени дни също се поздравяваме. Нямам конфликт с г-н Димитров", категорична бе Камелия и акцентира върху това, че със собственика на "Пайнер" са бизнес партньори с отлични отношения помежду си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама