Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4300550 www.bgdnes.bg

Уволниха Елен Колева

Александър Найденов отмъсти по най-коварния начин на бившата си половинка Елен Колева. Известния майонезен бос унижи публично актрисата, издействайки тя да бъде уволнена от Народния театър. Найденов е член на настоятелството на театъра и това му дава възможност да влияе върху случващото се в трупата.

Само преди няколко месеца, когато двамата бяха още влюбени, се заговори, че бизнесменът е уредил гаджето си на щат в театъра.
"Може и да съм казал няколко добри думи на директора Павел Васев", призна си Найденов след скандалната им раздяла. Майонезеният бос обвини публично бившата си, че му е изневерявала пред очите.

Реклама

"Днес ме уволниха от Народния театър! Враговете ми ликуват, а аз усещам как на мястото на крехките ми рамене израстват нови стоманени! Днес плача, но утре ще празнувам, защото, изгубвайки всичко, се превръщам в Свободен човек...! Елен Колева умря! Да живее Елен Колева", написа актрисата в личния си профил във Фейсбук.

След като остави ясното си послание, Елен не вдигаше мобилния си телефон. От думите й става ясно, че актрисата е съсипана от уволнението си. Колева усилено репетираше на Камерна сцена постановка под режисурата на племенничката на Стефан Данаилов - Росица Обрешкова. Актрисата така и няма да заиграе в Народния. За да си го върне на бившия, Елен качи снимка на елен с рога. Това веднага се възприе от нейните приятели като потвърждение за изневерите й. "Добре му го каза", адмирираха я близките й.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама