Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4311801 www.bgdnes.bg

Веско се наля

Любимецът на третата възраст Веселин Маринов откри учебната година в Първа английска езикова гимназия в София видимо напълнял. Близкият приятел на Цветан Цветанов се появи почти двоен на първия учебен ден в елитното столично училище. Според близки до певеца той се бил поотпуснал в последно време заради любовна мъка.

Изпълнителят на емблематичната песен "Горчиво вино" пеел, без да иска хонорар, почти всяка година по случай откриването на новия учебен сезон в различни училища, довериха негови близки.

Реклама

"Всяка година го канят да пее, а той го прави на добра воля. Тази година в английската гимназия участието му е било изненада за присъстващите, понеже само ръководството е знаело за неговата поява. Хората обаче много са се зарадвали", споделиха пред "България Днес" от антуража на певеца.

Негативни коментари от изумени родители и очевидци обаче не липсваха. "Предпочитам да бяха поканили бежанци от Сомалия" и "За радост на бабите на ученичките ли го поканиха?!" са само част от "милите" реплики, отправени по негов адрес.
На изпълнението на "За теб, България" се наслади и служебната министърка на образованието Румяна Коларова, която е завършила средното си образование в английското школо.

Последните слухове по адрес на Веско гласят, че той и новата му млада изгора Първолета са в обтегнати отношения. Именно това била причината за излишните килограми на хитовия изпълнител.

Според близки до двойката обаче любовта между Веско и Първолета била в разгара си. 52-годишният певец дори изненадал своята любима с лятна почивка до Гърция. Там влюбената двойка изживяла бурен любовен романс. Той избрал почивка в южната ни съседка, защото държал двамата да прекарват повече време заедно и не искал връзката им да бъде публична. Изпълнителят бил твърдо против двамата с 33-годишната блондинка да се появяват заедно по българските заведения.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама