Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4311990 www.bgdnes.bg

Иво Аръков гадже с Ели Гигова

Нова любовна искра ще пламне в къщата на "ВИП брадър" между милионерската щерка Ели Гигова и актьора Иво Аръков, научи "България Днес".

Както във всеки сезон, така и в поредното ВИП издание сценаристите на Големия брат са се погрижили да предложат на зрителите освен скандали и интриги и романтична история. Този път сценарият предвижда Аръков и Гигова да станат колкото се може по-близки.

Реклама

Още с началото на риалитито тенденцията за сближаване между младите и необвързани звезди не остана скрита за аудиторията.
"Ако в къщата се появи девойка, която в такъв емоционален момент от моя живот успее наистина да го преобърне, може да се влюбя в нея" , заяви Аръков минути преди да прекрачи прага на соц общежитието, в което го пратиха Йорданка Христова и Евгени Минчев.

Веднага след искреното признание на Аръков по червения килим на път към "Образцовия дом" пое и щерката на футболния бос Николай Гигов - Ели.

Телевизионерката не скри, че сърцето й е свободно и също като Иво е готова отново да открие любовта.

Сценарият и съдбата си казаха думата и решението на провъзгласените от "Биг брадър" за Политбюро лорд Минчев и Йорданка Христова решиха да изпратят чернокосото миньонче в компанията на младия секссимвол.

"Ето я новата на Иво Аръков, той си пада по известни мадами. Предимство имат тези с богати бащи, така че Елито скоро ще изгори", бяха част от коментарите на зрителите, които визираха връзките на натфизчията с Мария Илиева, Елен Колева и най-заможната от трите - футболната щерка Мика Стоичкова.

Мика може да се окаже и скритият коз в този сезон на шоуто.
"Преговори с нея продължават да се водят, нищо че стартът на предаването е факт", твърдят хора от екипа.

Реклама

Стоичкова не е взела окончателно решение, а условието й било първо да види кой ще участва във ВИП-а.

"Все още мога да оценявам и обичам бившия си като човек, независимо дали раздялата е била тежка. Никога не бих му пожелала зло. Да мразиш някого отнема повече енергия, отколкото да си добронамерен. Щастлива съм за него, написа по-малката дъщеря на Камата във Фейсбук след влизането на Иво, с когото се разделиха преди 2 месеца.

Дали Мика ще продължи да бъде толкова добронамерена, ако бившият й се увлече по Ели пред погледа на цяла България, и какво решение ще вземе Стоичкова за участието си в риалити експеримента, предстои да стане ясно много скоро.

Златка Димитрова: Аръков е гей

"Иво Аръков намекна, че има по-скоро други наклонности, не точно към жени, а към мъже", изцепи се за един от съквартирантите Златка Димитрова, известна като Черната Златка.

Други слухове из светските среди твърдят, че Иво не бил особено надарен и имал малко достойнство. Това била причината гаджетата му да го зарязват, тъй като не успявал да ги задоволи сексуално.

Реклама
Реклама
Реклама