Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4312053 www.bgdnes.bg

Развеждат Жени и Тачо

Тазгодишният сезон на "ВИП брадър" обещава истинско зрелище от интриги и задкулисни игри. Жени Калканджиева и съпругът й Тачо са част от съквартирантите в риалити шоуто, но е под въпрос дали ще си тръгнат оттам като семейство. Продуцентите на предаването са си поставили за цел да подложат връзката им на поредното изпитание.

Бившата любовница на Стефан Манов, която стана причина той и шефката на "Визаж" да се разделят и да помислят сериозно за развод, е една от съквартирантите, която ще влезе в къщата по средата на предаването. Пред "България Днес" Линдарева призна, че ще иска много по-висок хонорар от предложения й, за да живее под един покрив с Калканджиева. Сега, когато и Тачо е част от съквартирантите, продуцентите на предаването са способни да изсипят торба с пари пред манекенката, за да я вкарат при семейството.

Реклама

Не само бившата изгора на Манов може да подложи връзката им на изпитание. За никого не е тайна, че Калканджиева обича чашката и когато обърне няколко питиета, е готова да разкрие неща, за които дълго е мълчала. Първия път, когато призна за проблемите с мъжа си, беше след дълъг запой в "Къртицата".

Жени и съпругът й са прибрали дебела пачка пари, за да изкарат съвместния си живот на показ, а "ВИП брадър" е готов на всичко да ги накара да съжаляват за решението си. След като даде пореден шанс за промяна на неверния си съпруг, Калканджиева ще бъде подложена на истински ужас през следващите седмици.

Шефката на "Визаж" я грози не само заплахата Линдарева да влезе отново под юргана на Манов, но и слабите ангели на бизнесмена. За Калканджиева пречка е и плеймейтката Елена Кучкова, която ще вади силиконовия си бюст по цял ден пред очите на неверния й съпруг.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама