Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4318599 www.bgdnes.bg

Дебели пубери слабеят в риалити

Затлъстели тийнейджъри ударно топят килограми в ново риалити, което заковава европейските ученици пред екраните. От тази есен по телевизиите в Германия, Австрия, Швейцария, Белгия и още няколко страни тръгва предаването "Кой тийнейджър ще свали най-много от теглото си?".

Надпреварата е по американски образец, но е адаптирана към условията в Европа, където също все повече средношколци се ошишкват неконтролируемо заради полуфабрикатите, безбройните вафли, чипсове и тем подобните им, пише вестник "Билд".

Реклама

В тв шоуто участват общо 12 момчета и момичета на възраст от 16 до 20 г. Всички те тежат заедно почти 1500 килограма. Разделени са в три отбора, които живеят в три жилища. Освен различните фитнес задачи, предизвикателни мисии и упражнения съквартирантите трябва и сами да си готвят, да чистят стаите и да вършат останалата домакинска работа.

"В последно време неспирно се тъпча и когато се погледна в огледалото, виждам само лицето си, тъй като всичко друго са тлъстини. Влизам в шоуто, защото искам най-вече на себе си да покажа, че мога да отслабна", казва 16-годишната Айса, ученичка от германския град Фюрт. Момичето е високо едва 160 см, но тежи внушителните 126 кг. Нейният съотборник Ерфан от Хановер добавя: "Пробвах всичко, включително операции, престой в рехабилитационни клиники, дори си сложих и специален балон в корема. Но нищо не помага". Теглото на 18-годишното не помръдва от 163 килограма.

Абитуриентката Лора-Мари тежи 107 кг и споделя, че пълнее най-вече когато й е лошо и е сама. "Никога не бих си помислила да се включа в тв предаване, но родителите - и най-вече баща ми - ме окуражиха", обяснява 19-годишната тийнейджърка.

Дебеланковците имат и истински цербер в лагера - танцьорът, хореограф и фитнес инструктор Детлеф. Негова е задачата хлапетата да се вталят колкото се може повече - с цената, разбира се, на много пот и сълзи.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама